Prijava

Štiri-peresna deteljica "vrhovnih"

nikastika

nikastika
Št. sporočil: 8
Regija: Ljubljana z okolico
Datum objave: 23.08.2013 22:01:10 Citiraj objavo Pošlji ZS

moja tri-peresna deteljica pobčev se je oplemenitila z nežnim spolom, vse pohvale nikastika in želim ti "uspešno dihanje z njimi", sej ne da grizejo, sam pr' moških nikoli ne veš v kermu grmu tiči zajec, pa še dve glavci majo, boh si ga vedi s kero ob kermu cajtu mislijo......

bi blo pa lepo za vse nas, predvsem t.i. "staroselce", da se nam predstaviš vsaj malček, da vemo s kom imamo opravka

Mogoče boš razočarana, ampak tale nickname uporabljamo zaenkrat bolj za testiranje novega taroka, saj moramo biti 4, da lahko odpremo mizo smile 

1tan

1tan
Št. sporočil: 17172
Datum objave: 24.08.2013 14:38:06 Citiraj objavo Pošlji ZS

naj priznam, da sem tole sicer predvidevala, saj se je v zadnjih dneh z vašim očescem, ki ga nosite v znački pojavilo kar nekaj imen med njimi tudi artois, pa še eden, ki sem ga zaznala snoči, pa si ga nisem zapomnila....in ker vidim, da sprobavate tisto, ki nas čaka v septembru sploh ni panike duplih vaših nikov.....sam recte zdej še, kdaj bomo mi lohka probali, da testiramo, kaj ste sčarali

1tan

1tan
Datum objave: 26.08.2013 19:19:40 Citiraj objavo Pošlji ZS

tkole sem zdej zmi'sllna....sej če vam 4ti igralec fali, lohk jest uskočim, brez veze da štancate nova imena k sam medejo uporabnike, sicer vem da mate polne roke in noge dela, sam vseeno se povabim med vas - za nas!

Mladen

Mladen

Admin Št. sporočil: 860
Datum objave: 26.08.2013 20:27:21 Citiraj objavo Pošlji ZS

Hvala 1tan za pomoč, saj ne bo več štancanja, zdaj imamo kar rabimo. Tukaj je težavno to, da testiramo, ko imamo čas, torej je lahko ob 2 zjutraj, 8 zjutraj ali 14h. In lažje je uskladiti 2 človeka (da testirata vsak z 2 nicki), kot gnati na kup 4 igralce smile Glede na to, da pa je vsem v interesu, da se tole čimprej objavi, je to daleč najboljša in najhitrejša možna rešitev...

1tan

1tan
Datum objave: 26.08.2013 20:37:52 Citiraj objavo Pošlji ZS

lepo si tole povedou, res je - ob dveh zutrej je tan načelno v najlepšem snu, pokrita s koutrčkom in z zvezdicami na potepu

bi pa lahko povedali, kako vam napredujejo testni grižljaji in kako daleč s postavitvijo ste

tarok4

tarok4

Admin Št. sporočil: 385
Datum objave: 26.08.2013 20:45:55 Citiraj objavo Pošlji ZS

Igra je narejena 95% - treba je vse testirat, potem pridejo beta testerji in popravki ki jih testerji ugotovijo potem pa pride v javnost wink

Štiri-peresna deteljica "vrhovnih"