moja tri-peresna deteljica pobčev se je oplemenitila z nežnim spolom, vse pohvale nikastika in želim ti "uspešno dihanje z njimi", sej ne da grizejo, sam pr' moških nikoli ne veš v kermu grmu tiči zajec, pa še dve glavci majo, boh si ga vedi s kero ob kermu cajtu mislijo......
bi blo pa lepo za vse nas, predvsem t.i. "staroselce", da se nam predstaviš vsaj malček, da vemo s kom imamo opravka
Mogoče boš razočarana, ampak tale nickname uporabljamo zaenkrat bolj za testiranje novega taroka, saj moramo biti 4, da lahko odpremo mizo
naj priznam, da sem tole sicer predvidevala, saj se je v zadnjih dneh z vašim očescem, ki ga nosite v znački pojavilo kar nekaj imen med njimi tudi artois, pa še eden, ki sem ga zaznala snoči, pa si ga nisem zapomnila....in ker vidim, da sprobavate tisto, ki nas čaka v septembru sploh ni panike duplih vaših nikov.....sam recte zdej še, kdaj bomo mi lohka probali, da testiramo, kaj ste sčarali
tkole sem zdej zmi'sllna....sej če vam 4ti igralec fali, lohk jest uskočim, brez veze da štancate nova imena k sam medejo uporabnike, sicer vem da mate polne roke in noge dela, sam vseeno se povabim med vas - za nas!

Hvala 1tan za pomoč, saj ne bo več štancanja, zdaj imamo kar rabimo. Tukaj je težavno to, da testiramo, ko imamo čas, torej je lahko ob 2 zjutraj, 8 zjutraj ali 14h. In lažje je uskladiti 2 človeka (da testirata vsak z 2 nicki), kot gnati na kup 4 igralce
Glede na to, da pa je vsem v interesu, da se tole čimprej objavi, je to daleč najboljša in najhitrejša možna rešitev...
lepo si tole povedou, res je - ob dveh zutrej je tan načelno v najlepšem snu, pokrita s koutrčkom in z zvezdicami na potepu
bi pa lahko povedali, kako vam napredujejo testni grižljaji in kako daleč s postavitvijo ste
Igra je narejena 95% - treba je vse testirat, potem pridejo beta testerji in popravki ki jih testerji ugotovijo potem pa pride v javnost ![]()