Prijava

Štiri-peresna deteljica "vrhovnih"

tarok4

tarok4

Admin Št. sporočil: 385
Regija: Ljubljana z okolico
Datum objave: 14.10.2013 20:06:25 Citiraj objavo Pošlji ZS

Ker je smotan in si je sam ponesreč vzel status, ga že ma nazaj. wink

Zaay

Zaay

Admin Št. sporočil: 71
Regija: Celjska
Datum objave: 14.10.2013 22:23:09 Citiraj objavo Pošlji ZS

Kaj, kje kdo ? smile Jaz nič smile

tarok4

tarok4

Admin Št. sporočil: 385
Datum objave: 14.10.2013 22:42:38 Citiraj objavo Pošlji ZS

Kaj, kje kdo ? smile Jaz nič smile

yes

1tan

1tan
Št. sporočil: 17172
Datum objave: 15.10.2013 17:59:24 Citiraj objavo Pošlji ZS

ti Zaay boš mogu mejhn bl' krožovilt med nami, sploh nisi sledil ko se je dogajalo in si bil "sam plav" in brez bedža...tan skor nč ne uide, tut tvoja farbca ne, ki je bla za hip vseh sort, sam rdeča ne, pa še brez očesca si bil cheeky

še dobr da mamo  prliman na ekran je koj vse urihtov in se odzval na moj ZS  laugh

in zdej mi še nemudoma pojasnite od kje vama tejle smajliji in k men jih ne zaugne, pa jih hočem tut jest tm ko pišem in rišem

1tan

1tan
Datum objave: 27.10.2013 17:05:30 Citiraj objavo Pošlji ZS

opažam pojačano "rdečo nit" v vsej vaši veličini niknejmov.....le hitite....čakamo, jest mam celo "kostanjčkove počitnice", če želite lahko tudi katero izmed vaših rdečih niti primem, da bo "to čudo" spletne verzije ugledamo na datum, ki ste ga izbrali

pri tisti varianti, ko bo lahko ne-član pogledal za 24 ur varianto igre, upoštevajte dejstvo, da so praznični dnevi in marsikdo ne bo prisoten do nedelje.

1tan

1tan
Datum objave: 02.11.2013 09:41:28 Citiraj objavo Pošlji ZS

predno pogledam članski tarok in si vzamem čas za preizkus bi želela najprej reči to: USPELI ste po PLANIH in PREDVIDEVANJIH, in kar je najvažnejše IZPOLNILI ste pričakovani in napovedani datum....vse ostalo, kar bomo raziskovali uporabniki, člani - so le nianse in mnenja za izboljšanje vaše stvaritve

zahvaljujem za trud, vaš elan in predvsem dejstvo, da ste vanj vtkali nešteto neprespanih noči in tiste misli - zmoremo, znamo in gremo dalje novim uspehom naproti

Štiri-peresna deteljica "vrhovnih"