Prijava

Težave s tarokom

silvakr

silvakr
Št. sporočil: 2
Regija: Gorenjska
Datum objave: 05.07.2013 22:52:21 Citiraj objavo Pošlji ZS

same tezave z novim tarokom skoz uporabla portal in med igro me blokira

Mladen

Mladen

Admin Št. sporočil: 860
Regija: Ljubljana z okolico
Datum objave: 06.07.2013 00:25:12 Citiraj objavo Pošlji ZS

Živjo Silva,

kot sva se že menila smo o tej napaki obveščeni in tudi že vemo, kaj jo povzroča. Naši programerji delajo na tem, da jo čimprej odpravijo. Podrobnosti sem ti poslal na Privatno sporočilo, ki ga prebereš tako, da tukaj levo v meniju klikneš na Privatna sporočila, notri boš videla moje sporočilo, ki ga prebereš tako, da klikneš zeleni gumbek Poglej.

Da boste obveščeni tudi drugi - težava se pojavi pri tistih, ki igrajo dalj časa, saj jim poteče "seja" na portalu, zato morajo zapreti okence z igro, osvežiti stran in se prijaviti še enkrat. Pomemben korak je to, da smo odkrili napako, zdaj je samo še vprašanje časa, kdaj nam jo uspe odpraviti.

lp

astnt

astnt
Št. sporočil: 6
Datum objave: 24.11.2013 18:56:59 Citiraj objavo Pošlji ZS

živjo!

Prosim če mi lahko gdo odgovori zakaj ne morem videti cele mize in pa okenčka za pisanje. Sploh ne morem igrati normalno ker ne vidim kart in pa ne morem se dopisovati. Ta stari tarok je bil bolj pregleden in dosti bolj enostaven od tega.Sorry sam to da mi stalno reklama žmiga nad mizo in me dekoncentrira pri igranju in še onemogoča da vidim mizo, hallo mislim tu much. Kako naj prosim odstranim to zadevo, ki je zelo mioteča in mi še zraven onemogoča normalen pogled na mizo. Za odgovor se vam že v naprej zahvaljujem.

Astnt 

astnt

snejbi

snejbi

Admin Št. sporočil: 7109
Datum objave: 24.11.2013 19:02:58 Citiraj objavo Pošlji ZS

povečaj okno pa bo

Tehtnica

Tehtnica
Št. sporočil: 437
Datum objave: 24.11.2013 19:23:21 Citiraj objavo Pošlji ZS

če astnt-a prav razumem govorimo o beti, ker nima niti značke elitni član niti v profilu mu ne piše o članstvu. In beta je že lep čas taka kot jo poznamo, zato ne razumem ko pravi, da mu reklama žmiga...le kje?

astnt

astnt
Št. sporočil: 6
Datum objave: 25.11.2013 20:02:52 Citiraj objavo Pošlji ZS

ni beta zato ker ima prijatelj isto pa nima teh reklamic na vrhu.tud on ni član pa ima celo okno in vidi cele karte. res da nisem dolg igral ampak sm član od 2007. probal sem tudi z nastavitvami pa nč dosegel.

astnt

Težave s tarokom