Prijava

Težave z novim TIII-TIV, BETA verzija

snejbi

snejbi

Admin Št. sporočil: 7109
Regija: Ljubljana z okolico
Datum objave: 06.10.2009 00:11:11 Citiraj objavo Pošlji ZS

Tu prosimo, da javljate težave s katerimi se srečujete na novem taroku.

Radi bi poudarili, da gre trenutno za BETA verzijo, torej "nedokončan izdelek", ki je namenjen samo za testiranje. Pojavljajo se takšne in drugačne napake, ki pa jih bomo tudi z vašo pomočjo skušali čimprej odpraviti. Torej ste lahko brez skrbi - trenutna igra, ki jo lahko poskušate igrati, je nedokončana tako programsko kot grafično. Za odpravo vseh napak, pa je zelo pomembno, da nam tudi sami poročate vse napake, "hrošče" ali nepravilnosti, ki se pojavljajo, temu pa je namenjen tale topic na forumu.

//6.10.2009 00:21:25 uredil snejbi

Mladen

Mladen

Admin Št. sporočil: 860
Datum objave: 06.10.2009 00:24:11 Citiraj objavo Pošlji ZS

Kar sem opazil po prvi igri:

- Za kakšne uporabnike bi bilo dobro napisati kratek "how to" za inštaliranje Flasha 10, saj so s tem vedno težave.
- Takoj pri vstopu v igro je meni in še enemu igralcu za mizo nametalo cel klup errorjev (nakar parkrat klikneš ok in prideš do izbire miz.
- Slabše kot prej je narejeno licitiranje, saj če ne gledaš non stop gor levo ne veš kaj so pred tabo sploh klicali. Mislim, da bi tu moralo bit kot pri starem taroku, kjer si za vse 4 igralce videl "kako dihajo" smile
- Po licitaciji, ki se je vlekla kot hudič (baje je nekaterim na IE zelo štekalo) je igralec, ki je igral dve, nekaj časa čakal na talon, ki ga na koncu sploh ni bilo, ampak smo kar naenkrat vsi dobili nove karte in zopet začeli z licitacijo.
- Ko smo uspeli priti do igre, je spet nekaterim zelo štekalo
- Proti koncu igre se mi je cela slika pomaknila malo navzdol, tako da več kot polovice kart sploh nisem videl (videl sem samo zgornji del bele karte, ubistvu je bla enka karo).
- Ko sem želel zapustiti mizo, mi je spet spustilo nek error
- Grafika (karta ko jo vržeš na mizo dobi take neravne robove, zgleda kot da bi bila malo natrgana, mogoče smo s starim špilom igral)

//6.10.2009 00:25:18 uredil Mladen

snejbi

snejbi

Datum objave: 06.10.2009 00:32:45 Citiraj objavo Pošlji ZS

No jaz uporabljam ie, stvar je zgledala takole:

po celi vrsti javljanja errorjev sem klikala ok ok ok, prišla v čakalnico, vidla 3 mize , se prdružla eni, ki je zginla iz vidika sam jaz še vedno nisem bla drugje smile

sej bo smile

aja, btw, v čakalnci se da tipkat pa sporočilo je bilo vidno, sam noben ni odgovoru.

zdej pa ne morem v igro smile

snowman12

snowman12
Št. sporočil: 192
Regija: Štajerska
Datum objave: 06.10.2009 14:19:19 Citiraj objavo Pošlji ZS

No tako pa naj se jaz podam svoje ugotovitve..

Gremo lepo povrsti...

Cel kup errorjev dokler prides do predprostora za prijavo na mizo... Ok se potrpi in se malo naklikas...

Prijava na mizo je prava znanost,MIZA V 3(ko se prijavis na mizo z dvema igralcema miza enostavno zgine in se ne zgodi nic)

Ko ti po nekem naklucju slucajno rata pridt na mizo si lahko zaploskas..

Zacne se licitacija... Pozornost mora biti na meji z nenormalnostjo... spremlajas dogajanje..hoces licitirati pogledas se 1x karte in kar naenkrat ugotovis da nimas vec istih kart kot malo prej...

Uredu ko igra nekako "zalaufa"ce se temu lahko rece tako, opazam naslednje..
-tipka Ok pred metom karte bi bila dobrodosla...
-cela simulacija igranja v zivo je malo dolgotrajna.. enostavno bi lahko pobrani stih pospravil hitreje...
-zakljucek igre, ponovno BUG ce igras v tri... javi da je nekdo zapustil mizo...

Po namuceni, zakljuceni igri se sprostis in si reces dovolj bo...

No to je povzetek mojega prvega srecanja s BETA NOVIM tarokom..

Za subjektivno nalaganje se opravicujem..

rjana

rjana
Št. sporočil: 8746
Regija: Štajerska
Datum objave: 06.10.2009 15:56:10 Citiraj objavo Pošlji ZS

Bom se jaz podala svoje pripombe:

- torej z dostopom nisem imela nobenih problemov, noben error se mi ni pojavljal, tako kot omenjate drugi

- igrala sem na mizi za tri, mogoce je res malo prepocasno jemanje "stihov" , drugace pa mi je vsec razporeditev kart, prav tako mi je vsec, ker se ti osvetlijo karte, ki jih lahko vrzes na mizo

- moti pa me, ker je vsaj na mojem racunalniku - monitorju (resolucija 960 x 600) vse zelo na majhno napisano (kdo je na potezi, rezultati..., torej zgornja vrstica al kako naj to imenujem, da bo razumljivo), prav tako bi lahko mogoce bile malo vecje karte, ki so pri posameznem "stihu" na mizi oz. mogoce bi lahko bilo malo bolj kontrastno, karte se mi zdijo hm kot bi bile malo zamegljene, niso tako jasne kot pri "starem" taroku.

To bi bilo zaenkrat vse, saj ni bilo nobenih problemov, vsaj teh nekaj iger, ki smo jih odigralesmile)

Aja se nekaj, ko se konektas na nov tarok "zgubis" prvo stran, kar se ne zgodi pri starem taroku, mene osebno to motismile

//6.10.2009 16:00:01 uredil rjana

snejbi

snejbi

Datum objave: 06.10.2009 18:02:50 Citiraj objavo Pošlji ZS

errorji so bili danes okoli 14 ure baje odpravljeni, če se še pojavljajo, prosim javite

uporabniška stalna verzija se bo odpirala v novem oknu

ali lahko kdo pove, če so pri igri v 3 kake posebnosti? namreč ko smo dopoldan igrali je bila slika takale:

\"Shrani.si\"

s tem, da je bero odprl igro na mizi za 3, druga sem pristopila jaz,in tretja aneri51

janez_k sploh ni bil igralec v igri in v čakalnici smo ga opazili da je čakal na drugi mizi

tu na rezultatu je tudi vidno, da ga ni na displayu, pač pa se moje ime pojavi 2x, enkrat z rezultatom, enkrat brez

prav tako je aneri51 rekla, da janeza sploh ne vidi na mizi, bero pa ga je videl

še kdo med vami s takimi problemi?

Težave z novim TIII-TIV, BETA verzija