Prijava

Trgovina v e-mestu

1tan

1tan
Št. sporočil: 17172
Regija: Ljubljana z okolico
Datum objave: 08.07.2013 11:38:12 Citiraj objavo Pošlji ZS

čudi me, da še nihče ni ničesar zapisal o naši novi štacunci. Brez čakalne vrste, ste takoj postreženi winkin do izbora artiklov vas loči le klik in nekaj denarcev.

Po mojem mnenju je trenutni izbor dober in zadovoljiv, predvsem pa družaben za široko populacijo različnih starostnih rangov. Me pa vseeno zanima, kje ste omejili limit oziroma znesek brezplačne dostave....koliko zdaj znaša?

ob tem dodajam v popravilo pravopisne napake: pri kartah karo + ornament imate izpisano - v zavihku ZAVITKU se nahaja 54 kart

Mladen

Mladen

Admin Št. sporočil: 860
Datum objave: 08.07.2013 11:40:50 Citiraj objavo Pošlji ZS

O brezplačni poštnini še dogovarjamo mejo, bomo v kratkem objavili spremembo. Hvala za opozorilo na tiskarskega škrata, je napaka že odpravljena!

Mladen

Mladen

Datum objave: 08.07.2013 11:47:49 Citiraj objavo Pošlji ZS

Poglejte to učinkovitost. Dogovorili smo brezplačno poštnino v znesku, ki ste ga sami predlagali (oz. ga je 1tan) in sicer 70eur. V kratkem bomo vnesli v sistem.

Se pa brezplačna poštnina zasledi v prvem koraku košarice, kjer piše:

Do brezplačne poštnine vam manjka še: xx eur

1tan

1tan
Datum objave: 08.07.2013 11:56:38 Citiraj objavo Pošlji ZS

me resnično veseli, da ste uspeli....naj bo po mojem predlogu - unih trideset dragi tarokaši prihrante za letno članarino in jo vplačajte čim prej, da boste smeli pred postavitvijo že videti dizajn nove igre....naj samo prišepnem - presenečeni boste, fantje so se potrudili, po moje, maksimalno!

1tan

1tan
Datum objave: 08.07.2013 12:20:51 Citiraj objavo Pošlji ZS

waw deluje tudi pogovor v živo, vidim da ste za pultom štacunce prisotni in strežete- bravo

vendar: popravite spodnji del okenca, v njem piše: pritisnite tipko enterza ENTER ZA pošiljanje sporočila

Mladen

Mladen

Datum objave: 08.07.2013 12:56:32 Citiraj objavo Pošlji ZS

Žal ni možno, tisti napis je tam avtomatično postavljen s strani tega programa in očitno Zopim ravno ni poznavalec slovenščine, ali pa so se zatipkali... Jim pošljem mail, ampak ni odvisno od nas, ali bodo popravili...

Trgovina v e-mestu