dragi vrhovni....ustavte se plis! narobe me shvačate zdej, čist.....želim kupčeve informacije, od teh, ki so že kupili, naj se javijo in popišejo svojo izbiro in dostavo in izbor in biznis ki so ga iztržili - torej ni vrsta na "ta rdečih" da se zastopmo....ampak posameznika iz portala, ki je že kaj karkoli kupil preko naše spletne štacunce
Kot rečeno - kupci so že sodelovali v anketi (oz. jih je sodelovalo celo več kot je dejanskih kupcev) in so že tam povedali svoje mnenje, skupek teh mnenj bomo lahko pokazali novembra. Če pa kdo želi povedati tudi na forumu pa je seveda dobrodošel.
Je pa malce žalostno, da smo ravno danes ugotavljali, da je večina kupcev artiklov (torej karte, namizne igre itd.) zunanjih, torej ne gre za registrirane uporabnike pač pa naključne kupce, ki so nas našli preko spleta, ko so iskali določen artikel. Obstaja pa seveda peščica izjem, katerim se tudi tukaj zahvaljujemo
men' neki ne štima...še zjutrej jih je v štacunci kupilo 133 osebkov, zdej pa je naenkrat cifrca precej nižja. A so tej človečki reklamirali izdelek in to odšteva, al kaj ste zdej t'm nardili, da podatki niso tko' kot jim sledim.

Imeli smo težave s PayPalom in smo testirali par izdelkov, zdej ko smo testirane izdelke umaknili se je seveda številka nakupov zmanjšala, zdej je prava. ![]()
nič ne opazite, nič ne kupujete, nič ne rečete.....pa zato imamo našo štacunco! Pohvalim izbor, ki je dodan: leseni šah, tombola, domine in še nekaj drobnarij, ki jih odkrivajte sami - tudi kupite kaj, bliža se "darilno obdobje" in zagotovo bo pametna ideja tudi naš izbor....pa veselo na ogled artiklov....

prejela sem čudovito sporočilo na meil in zagotovo še kdo med vami, vendar bom kar tu čestitala za velikanski uspeh kratke poti spletne e-mestne trgovine. V močni konkurenci je to svojevrsten dosežek in dragocenost brez primere. Za priznanje in naziv zanesljiv spletni trgovec 2013 čestitke vsem odgovornim, ki ste v tako malem času od otvoritve osvojili srca potrošnikov in uspešno "pometli" z vsemi tistimi, ki so na trgovski sceni že dolgo prisotni.
BRAVO in še enkrat bravo!

ker žal iz meila slike priznanja ne zanam prenesti sem, prosim enega od vrhovnih, da to stori pod mojo notico, saj mora biti ta krasota vsem uporabnikom vidna.