Prijava

Trgovina v e-mestu

tarok4

tarok4

Admin Št. sporočil: 385
Regija: Ljubljana z okolico
Datum objave: 28.11.2013 16:41:50 Citiraj objavo Pošlji ZS

prejela sem čudovito sporočilo na meil in zagotovo še kdo med vami, vendar bom kar tu čestitala za velikanski uspeh kratke poti spletne e-mestne trgovine. V močni konkurenci je to svojevrsten dosežek in dragocenost brez primere. Za priznanje in naziv zanesljiv spletni trgovec 2013 čestitke vsem odgovornim, ki ste v tako malem času od otvoritve osvojili srca potrošnikov in uspešno "pometli" z vsemi tistimi, ki so na trgovski sceni že dolgo prisotni.

BRAVO in še enkrat bravo!

ker žal iz meila slike priznanja ne zanam prenesti sem, prosim enega od vrhovnih, da to stori pod mojo notico, saj mora biti ta krasota vsem uporabnikom vidna.

Pride obvestilo s priznanjem, ki smo ga prejeli oz. priponki, ki bo kmalu krasila dosežek. Za ta dosežek se moramo zahvaliti vam uporabnikom saj ste vi v spletni anketi glasovali.

Kot že piše v mejlu izkoristite decemberske akcijske cene in 5% popust s kodo STL2013 (spletni trgovec leta 2013), ki jo vpišete v prvem koraku.

snejbi

snejbi

Admin Št. sporočil: 7109
Datum objave: 28.11.2013 19:20:12 Citiraj objavo Pošlji ZS

čestitke smile

1tan

1tan
Št. sporočil: 17172
Datum objave: 28.11.2013 20:27:34 Citiraj objavo Pošlji ZS

v kratkem času obstoja e-mestne trgovine je tako priznanje zavidanja vredno in zasluži si velik zlat okvir. Čestitke "vrhovni", čestitke E-mesto

Tehtnica

Tehtnica
Št. sporočil: 437
Datum objave: 29.01.2014 08:02:52 Citiraj objavo Pošlji ZS

spletne trgovine ne uporabljam in prvič sem naročala preko klika. Zato prosim brez posmeha, ker sem drugače trdno na tleh, so pa stvari, ki so ti z leti nevsakdanje in se težje znajdeš - zato povprašujem, da bom v bodoče znala tudi sama. V trgovini sem želela kupiti nekaj artiklov, vendar se nisem znašla kako dodati na prvi artikel še dodatne. Ob sličici izbranega, sem kliknila tisto okence nakup in videla kaj imam v košarici. Nikjer nisem zaznala okenca dodaj artikel ali karkoli podobnega, da bi lahko nadaljevala. Podučite me kako na isti račun vtipkam več stvari hkrati.

tarok4

tarok4

Admin Št. sporočil: 385
Datum objave: 29.01.2014 08:22:42 Citiraj objavo Pošlji ZS

spletne trgovine ne uporabljam in prvič sem naročala preko klika. Zato prosim brez posmeha, ker sem drugače trdno na tleh, so pa stvari, ki so ti z leti nevsakdanje in se težje znajdeš - zato povprašujem, da bom v bodoče znala tudi sama. V trgovini sem želela kupiti nekaj artiklov, vendar se nisem znašla kako dodati na prvi artikel še dodatne. Ob sličici izbranega, sem kliknila tisto okence nakup in videla kaj imam v košarici. Nikjer nisem zaznala okenca dodaj artikel ali karkoli podobnega, da bi lahko nadaljevala. Podučite me kako na isti račun vtipkam več stvari hkrati.

Živjo, v košarici ne rabiš dodati artikla s posebnim gumbom ampak enostavno greš nazaj v trgovino in določiš še en artikel in se ti v košarici dodajajo samodejno.

Se pravi: greš v trgovino, klikneš nakup - te preusmeri v košarico, greš nazaj v trgivino - klikneš nakup še za kakšen izdelek, te preusmeri v košarico in boš imela že oba izdelka, posodobiš količino če je potrebno in nadaljuješ nakup ali pa greš nazaj v trgovino in kupiš še kakšen izdelek.

Za vsak izdelek posebej v košarici imaš rdeči gumb za odstranitev izdelka, če si ga dodala pomotoma.

Upam, da sem razumljivo napisal, lahko pa testiraš brezproblema saj dodajanje v košarico ni pogoj za nakup izdelka wink

Tehtnica

Tehtnica
Št. sporočil: 437
Datum objave: 30.01.2014 07:57:38 Citiraj objavo Pošlji ZS

najlepša hvala za poduk, bo prihodnjič bolje in upam, da bo nakup več artiklov hkrati tudi uspel. Ob tem zahvaljujem za pozornost in prejeto darilno škatlico....bo zelo prav prišlo, vendar takrat ne obiščem portala, pač pa pravo "živo mizo".

Trgovina v e-mestu