mislim da je popolnoma vseeno katere, se mi zdi da bi vseeno šle v promet. Pa jasno, majice, lončki, marele bi ble super....
bravo snejbi, moja podpora tvoji ideji....in če dodam moje mišljenje, jest setou ne bi družila s članarino, če hočemo nekoč splavati iz "le vrhovnih šparovčkou" potem je po letu dni prav, da članarina dobi polno veljavo (brez akcijskega popusta + za džabe karte) s polno ceno, sete družabnih iger bi družila z eno igro+ kartami na 30% nižjo ceno in določene artikle, ki jih imate preveč na zalogi spustila do novega leta, ne vem presodite vi, tudi do 50%.
Tole bi šlo edino s kakimi prednaročili, namreč težko je dobit neko pametno ceno, če ne naročiš ravno večjih količin, kar pa si ne moremo privoščiti, dokler ne vemo koliko bo sploh interesa
In glede na to, da naši uporabniki še ankete ne morejo rešiti kljub večkratnim prošnjam sem bolj skeptičen glede tega ![]()
v bistvu je ravno zdaj čas ko firme še naročajo novoletna darila pa raznorazen reklamni material , pa se da zadeve ceneje dobit
sicer je pa že skrajen čas, da si privoščite tudi malo reklamnega materiala
ampak jaz bi res absolutno rada IMELA dežnik s tastarim logotom - sivo ali belo na temnejši podlagi, tako da, ko bodo, mi takoj 3 rezervirajte ![]()
v bistvu je ravno zdaj čas ko firme še naročajo novoletna darila pa raznorazen reklamni material , pa se da zadeve ceneje dobit
sicer je pa že skrajen čas, da si privoščite tudi malo reklamnega materiala
ampak jaz bi res absolutno rada IMELA dežnik s tastarim logotom - sivo ali belo na temnejši podlagi, tako da, ko bodo, mi takoj 3 rezervirajte
Zmenjen... + mačko dobiš ![]()
kok sta se na hitrco zmenla'....ne morš' verjet - tan bi tut 2 mareli, če gre za take s ta velikim štilom in Ne zložljive....pa brš' k pr meni že dežuje
sam to najbrž pomeni, da snejbk ve, da so morda že obstajale, če hoče gor tale logo
al' se motim
sicer mi ni jasno zakaj stari logo, ker delujemo z novim in ni napačen....zdej sam povejte kaj nudite in kaj modrujete?