Prijava

Trgovina v e-mestu

snejbi

snejbi

Admin Št. sporočil: 7109
Regija: Ljubljana z okolico
Datum objave: 10.11.2014 17:15:39 Citiraj objavo Pošlji ZS

mislim da je popolnoma vseeno katere, se mi zdi da bi vseeno šle v promet. Pa jasno, majice, lončki, marele bi ble super....

1tan

1tan
Št. sporočil: 17172
Datum objave: 10.11.2014 18:35:40 Citiraj objavo Pošlji ZS

bravo snejbi, moja podpora tvoji ideji....in če dodam moje mišljenje, jest setou ne bi družila s članarino, če hočemo nekoč splavati iz "le vrhovnih šparovčkou" potem je po letu dni prav, da članarina dobi polno veljavo (brez akcijskega popusta + za džabe karte) s polno ceno, sete družabnih iger bi družila z eno igro+ kartami na 30% nižjo ceno in določene artikle, ki jih imate preveč na zalogi spustila do novega leta, ne vem presodite vi, tudi do 50%.

Mladen

Mladen

Admin Št. sporočil: 860
Datum objave: 12.11.2014 14:18:47 Citiraj objavo Pošlji ZS

Tole bi šlo edino s kakimi prednaročili, namreč težko je dobit neko pametno ceno, če ne naročiš ravno večjih količin, kar pa si ne moremo privoščiti, dokler ne vemo koliko bo sploh interesa smile In glede na to, da naši uporabniki še ankete ne morejo rešiti kljub večkratnim prošnjam sem bolj skeptičen glede tega smile

Nazadnje uredil Mladen dne, 12.11.2014 ob 14:19

snejbi

snejbi

Admin Št. sporočil: 7109
Datum objave: 12.11.2014 15:44:53 Citiraj objavo Pošlji ZS

v bistvu je ravno zdaj čas ko firme še naročajo novoletna darila pa raznorazen reklamni material , pa se da zadeve ceneje dobit

sicer je pa že skrajen čas, da si privoščite tudi malo reklamnega materiala

ampak jaz bi res absolutno rada IMELA  dežnik s tastarim logotom - sivo ali belo  na temnejši podlagi, tako da, ko bodo, mi takoj 3 rezervirajte smile

tarok4

tarok4

Admin Št. sporočil: 385
Datum objave: 12.11.2014 16:41:21 Citiraj objavo Pošlji ZS

v bistvu je ravno zdaj čas ko firme še naročajo novoletna darila pa raznorazen reklamni material , pa se da zadeve ceneje dobit

sicer je pa že skrajen čas, da si privoščite tudi malo reklamnega materiala

ampak jaz bi res absolutno rada IMELA  dežnik s tastarim logotom - sivo ali belo  na temnejši podlagi, tako da, ko bodo, mi takoj 3 rezervirajte smile

Zmenjen... + mačko dobiš wink

1tan

1tan
Št. sporočil: 17172
Datum objave: 12.11.2014 16:53:03 Citiraj objavo Pošlji ZS

kok sta se na hitrco zmenla'....ne morš' verjet - tan bi tut 2 mareli, če gre za take s ta velikim štilom in Ne zložljive....pa brš' k pr meni že dežuje

sam to najbrž pomeni, da snejbk ve, da so morda že obstajale, če hoče gor tale logo

al' se motim

sicer mi ni jasno zakaj stari logo, ker delujemo z novim in ni napačen....zdej sam povejte kaj nudite in kaj modrujete?

Trgovina v e-mestu