Prijava

Trgovina v e-mestu

tarok4

tarok4

Admin Št. sporočil: 385
Regija: Ljubljana z okolico
Datum objave: 12.11.2014 17:20:46 Citiraj objavo Pošlji ZS

Tan, ko bomo kej zrihtal boš tudi ti zvedela wink

snejbi

snejbi

Admin Št. sporočil: 7109
Datum objave: 12.11.2014 17:54:38 Citiraj objavo Pošlji ZS

kok sta se na hitrco zmenla'....ne morš' verjet - tan bi tut 2 mareli, če gre za take s ta velikim štilom in Ne zložljive....pa brš' k pr meni že dežuje

sam to najbrž pomeni, da snejbk ve, da so morda že obstajale, če hoče gor tale logo

al' se motim

sicer mi ni jasno zakaj stari logo, ker delujemo z novim in ni napačen....zdej sam povejte kaj nudite in kaj modrujete?

Ja, ta logo samo v ČB tehniki. Ker mi je bolj všeč in se mi zdi da bi bolje zgledal na dežniku. Pa ne, niso obstajale, samo si jo tako živo predstavljam, da enostavno vem, da bi bila super.

Tanov logo mi je enostavno preveč 'računalniški',presimpl, ko une zastavce od windowsov.. :P

Kako mačko T4? A tako k te napiha smile

Nazadnje uredil snejbi dne, 12.11.2014 ob 17:57

tarok4

tarok4

Datum objave: 12.11.2014 18:49:22 Citiraj objavo Pošlji ZS

kok sta se na hitrco zmenla'....ne morš' verjet - tan bi tut 2 mareli, če gre za take s ta velikim štilom in Ne zložljive....pa brš' k pr meni že dežuje

sam to najbrž pomeni, da snejbk ve, da so morda že obstajale, če hoče gor tale logo

al' se motim

sicer mi ni jasno zakaj stari logo, ker delujemo z novim in ni napačen....zdej sam povejte kaj nudite in kaj modrujete?

Ja, ta logo samo v ČB tehniki. Ker mi je bolj všeč in se mi zdi da bi bolje zgledal na dežniku. Pa ne, niso obstajale, samo si jo tako živo predstavljam, da enostavno vem, da bi bila super.

Tanov logo mi je enostavno preveč 'računalniški',presimpl, ko une zastavce od windowsov.. :P

Kako mačko T4? A tako k te napiha smile

hehe, majčko wink ne tistih ne dajemo iz varnostnih razlogov.

1tan

1tan
Št. sporočil: 17172
Datum objave: 12.11.2014 21:10:38 Citiraj objavo Pošlji ZS

Tan, ko bomo kej zrihtal boš tudi ti zvedela wink

o superca, kr' pohitite, zdele je pravi cajt za poceni štampo, men je vseebo k'terega izberete, če bo ta vel'ka ta dolga marela s štilom...bom med prvimi, ki kupim dva kosa.

vidva pa merkejta o črkovni niansi o mačkah in majčkah... si lohk ob branju napačno kdo razlaga

snejbi

snejbi

Admin Št. sporočil: 7109
Datum objave: 12.11.2014 22:34:51 Citiraj objavo Pošlji ZS

je napisu mačke.. jz vem, da mačke nanjga pihajo smile

majčke bojo tut fajn ja (čeprov mi je še eno s trulo dolžn :P)

tarok4

tarok4

Datum objave: 13.11.2014 06:48:05 Citiraj objavo Pošlji ZS

je napisu mačke.. jz vem, da mačke nanjga pihajo smile

majčke bojo tut fajn ja (čeprov mi je še eno s trulo dolžn :P)

;D

Trgovina v e-mestu