Tan, ko bomo kej zrihtal boš tudi ti zvedela ![]()
kok sta se na hitrco zmenla'....ne morš' verjet - tan bi tut 2 mareli, če gre za take s ta velikim štilom in Ne zložljive....pa brš' k pr meni že dežuje
sam to najbrž pomeni, da snejbk ve, da so morda že obstajale, če hoče gor tale logo
al' se motim
sicer mi ni jasno zakaj stari logo, ker delujemo z novim in ni napačen....zdej sam povejte kaj nudite in kaj modrujete?
Ja, ta logo samo v ČB tehniki. Ker mi je bolj všeč in se mi zdi da bi bolje zgledal na dežniku. Pa ne, niso obstajale, samo si jo tako živo predstavljam, da enostavno vem, da bi bila super.
Tanov logo mi je enostavno preveč 'računalniški',presimpl, ko une zastavce od windowsov.. :P
Kako mačko T4? A tako k te napiha ![]()
kok sta se na hitrco zmenla'....ne morš' verjet - tan bi tut 2 mareli, če gre za take s ta velikim štilom in Ne zložljive....pa brš' k pr meni že dežuje
sam to najbrž pomeni, da snejbk ve, da so morda že obstajale, če hoče gor tale logo
al' se motim
sicer mi ni jasno zakaj stari logo, ker delujemo z novim in ni napačen....zdej sam povejte kaj nudite in kaj modrujete?
Ja, ta logo samo v ČB tehniki. Ker mi je bolj všeč in se mi zdi da bi bolje zgledal na dežniku. Pa ne, niso obstajale, samo si jo tako živo predstavljam, da enostavno vem, da bi bila super.
Tanov logo mi je enostavno preveč 'računalniški',presimpl, ko une zastavce od windowsov.. :P
Kako mačko T4? A tako k te napiha
hehe, majčko
ne tistih ne dajemo iz varnostnih razlogov.
Tan, ko bomo kej zrihtal boš tudi ti zvedela
o superca, kr' pohitite, zdele je pravi cajt za poceni štampo, men je vseebo k'terega izberete, če bo ta vel'ka ta dolga marela s štilom...bom med prvimi, ki kupim dva kosa.
vidva pa merkejta o črkovni niansi o mačkah in majčkah... si lohk ob branju napačno kdo razlaga
je napisu mačke.. jz vem, da mačke nanjga pihajo ![]()
majčke bojo tut fajn ja (čeprov mi je še eno s trulo dolžn :P)
je napisu mačke.. jz vem, da mačke nanjga pihajo
majčke bojo tut fajn ja (čeprov mi je še eno s trulo dolžn :P)
;D