tele teme ne vidim nikjer, pa sem jo odprla; zanima me ali se da med sporočili uredit pošto tako, da imaš pregled od zadnjega poslanega nazaj v kronologijo. Namreč: ko jih odprem, je tisti "najbolj sveži" čisto na vrhu kot neprebran...in ko ga prebereš skoči na zadnjo stranico oz. list......men bi se mnogo bolj dopadlo od najnovejših do najstarejših....je to urejeno, pa jest ne znam....al se da kako to uredit...
| Naslov | Pošiljatelj | Prejeto | Prebrano | Admin |
pojdi v svoja sporočila pa kar tamle gor v modro polje na prejeto klikni pa ti bo sortiralo po datumu naraščajoče ali padajoče.
kako preprosto....a mi niste mogl to že prej povedat
) ....pa hvala...jest se pa tok matram, da mi je blo dons dost in sm za tako malenkost še temo odprla....se oproščam;
bo pa naprej služila morda še komu....
snejbi....hvala (ena fletna zdej sam zate)
np tan, pa hvala...
drgač pa sem pozabla napisat da tko sortiraš tudi nova sporočila na forumu pa mogoče še kje, kar poskusi malo klikat..
zanima me koliko zasedejo oz.koliko bremenijo strežnik e-mesta ? jih je pametno vsake tolko časa izbrisat, al lahko ostajajo v arhivi...skratka zanima me ali to kaj vpliva na obremenitve....moj predal je namreč full pouhn...