tak prikupen datum je, 4.4. četrti četrti, in tan ravnokar piše svoj nekak okrogli prispevek, padu bo 14700, veliko celo ogromno bi lahko rekla....bravo mala....drži te trma, vztrajnost, borbenost in tista vražja kozorogova - vedno le navzgor, nepoboljšljiva si in nekaj svojstvenega.
v virtualnem svetu premaknem lahko le sebe in to na bolje....vse moje delo je velikega pomena in vedno ga želim s pikico na i
zato ostajam prisotna in čakam na "boljše premike" in "boljše pogoje uspeha" v zadovoljstvo nas vseh...ne sprašujte kje so moji posti....jih ne bo, ne sprašujte zakaj ne nergam..... ne bom več, ne sprašujte zakaj več ne težim po forumu....nima smisla
ob pravem času na pravem mestu pa zopet polnim stranice......še vedno le 1tan
res si med najbolj "zagriženimi", zagretimi in močno aktivnimi že vsa leta kar si tule prisotna....dihaj globoko, potrebuješ odmor in črpaj energijo trenutno tam, kjer te navdušuje volja in optimizem....obojega imaš ogromno, celo deliš vse okrog sebe....predvsem pa ostani to kar si...samo 1tan
pravkar ga izpisujem, svoj okrogli jubilejni prispevek...zavrtel se bo verjeli ali ne petnajsttisoči - vsi moji komentarji, taki ali drugačni, v vseh teh letih, mnogim parajoče živce, mnogim v smeh, nekaterim v vzpodbudo, drugim v tolažbo - pa naj bo to kritika ali pohvala, ideja ali opazka - vedno sem v njih odražala svoj JAZ, moje mišljenje in moj doprinos temu portalu. Če se ozrem na prehojene poti, v preteklost, vedno direkt, vedno naravnost, brez dlake na jeziku...prav tako sem v postih dala del sebe, brali ste me kot odprto knjigo, ki ji stranic nikoli ne zmanjka...taka sem in tako ste me spoznali, vedno pa v novem upanju, da iz krize najdemo izhod, da zaklenjena vrata odpremo s pravim ključem in da rešujemo nastale situacije po zdravi logiki....včasih uspešno, včasih malo manj...nekateri moji prispevki v obroditvi krasnih plodov, drugi v pozabi, tretji v slikovnem gradivu...trudim se po svojih najboljših močeh in skušam vdihniti vsaj delček nepozabnega v virtualnem svetu...
naj bo s čestitko zapisan vsem vam, ki mi tako ali drugače sledite...ni vas malo, ki vas cenim, spoštujem in ste mi v oporo....predvsem pa - popestrite mi utrinke življenjskega mozaika, ki ga gradim dan na dan
tan- na novih petnajsttisoč!
Who are you to question my sincerity
For now you are high on yourself