Prijava

1tan

1tan

1tan
Št. sporočil: 17172
Regija: Ljubljana z okolico
Datum objave: 29.12.2012 22:25:55 Citiraj objavo Pošlji ZS

takole dragi moji - vrhovni in "ta rdeči", tarokaši in forumaši - tole je moj zadnji moj letošnji prispevek; v minulem letu jih je bilo kar nekaj z moje strani, včasih malce pikrih in zateženih, večkrat optimističnih in z nasmehom za vse...s posebnim namenom vedno izpisani - vedno realni, resnični in direktni... predvsem pa poskrbljeni z dogajanjem, za popestritev stranice za vse nas ...z najboljšimi nameni

za letošnje leto se poslavljam od tu, odhajam v pravljični mir, gozdno tišino, na nadmorsko višino 1242m bliže zvezdam in snežni idili - stran od ponorelega sveta .... v pričakovanju novega, boljšega ....

želim vam: 

ves december sem pogrešala "pravo praznično sredinco" zato bom tule prilepila tisto, ki mi še vedno v prazničnih dneh krasi spomine in je v tem času ena meni najljubših...

vsekakor vam želim, da prestopite v novo leto polni iskric v očeh...pred časom mi je nekdo rekel: "mala kraljica foruma"....običajno nosijo diamantene krone, moja žal ni taka, so pa določeni kristali, ki sem jih skušala deliti z vami....naj zažarijo tudi v prihodnjem letu.....

v kolikor bo tole branje koga spodbudilo v komentar - prosim vas ne smetite moje teme in mojega imena - vedno je bilo mišljeno z najboljšimi željami in mislijo, da zmoremo samo skupaj boljše in večje....

S R E Č N O

Gozdar

Gozdar

Elitni član Št. sporočil: 1596
Regija: Gorenjska
Datum objave: 01.07.2013 20:41:25 Citiraj objavo Pošlji ZS

Bi te pa le vprašov ,od kdaj si pa Štajarka  no

Mladen

Mladen

Admin Št. sporočil: 860
Datum objave: 01.07.2013 21:22:02 Citiraj objavo Pošlji ZS

Mi smo krivi, ne jo hecat zarad tega, ker bomo mi nasrkali blush Odpravljamo napako, nismo je še našli, mate tudi ostali take težave...

1tan

1tan
Datum objave: 01.07.2013 21:33:21 Citiraj objavo Pošlji ZS

je vrh o tem že obveščen, tkole so me prenesli "za bohlonej" po vseh mojih prispevkih....sej ne no, razumem vse, bojo pobči zrihtali kot vedno...sej vemo tan je tan in taka ostaja (so pa nekej zašuštrali in bojo še odšuštrali)

white

white
Št. sporočil: 12
Regija:
Datum objave: 02.07.2013 16:35:17 Citiraj objavo Pošlji ZS

barabe smile

1tan

1tan
Datum objave: 10.12.2013 08:50:20 Citiraj objavo Pošlji ZS

prav počasi drsim s prispevki k novi magični cifrci in v nekaj dneh jo obrnem. Res da se jih je mnogo nabralo ob prelomnih dogodkih selitve na novi portal v letošnjem poletju in pričakovanju sprememb. Sledila sem vam z informacijami, mnenjem, predlogi in spodbudami. Vmes so se našli še kaki hudomušni komentarji in druge novičke, ene uporabne, druge kar tako....Nikoli pa ni bil moj post sam sebi namen, pač pa dvigu mrtvila, ki občasno zavlada na forumu, predvsem pa temu, da gremo dalje z vsemi dogodki, ki nas dnevno obdajajo.

Neštetokrat sem že bila tik pred tistim, da obmolknem, da mi ni več mar kaj se na T4 dogaja, da se umaknem, celo zamenjam nick in še kaj....pa nekako ne gre - zlezli ste mi pod kožo in v srce, tako v dobrem in slabem, predvsem pa s tarok kartami v roki...in dokler imam toliko optimizma, elana in močne volje, ostaja tan še vedno tan!