Za to dejanje je potrebna prijava v sistem!
Prijava

1tan

Gustaf

Gustaf
Št. sporočil: 7414
Regija: Ljubljana z okolico
Datum objave: 07.01.2014 20:36:17 Citiraj objavo Pošlji ZS

Itak, pol pa nazdravt na polno, al kako smile

Hehe, se spomnm starih cajtov, k si z indexom v KMŠ-ju dubu gratis xyz, če si dobu 10-ko, hahahah, to je bil smeh :D

Matr me jebe nostalgija....

Who are you to question my sincerity
For now you are high on yourself

1tan

1tan
Št. sporočil: 17172
Datum objave: 08.10.2014 19:12:23 Citiraj objavo Pošlji ZS

silom prilik vas bom malo odklopila, tako velevajo študijska pravila, bom malo ob morskem obrežju raziskovala, se učila o polžkih, algah in kaj je to morska trava....algarij izdelam in se za prvo oceno borim, par dni tole traja in potem spet v e-mestu prespim.

1tan

1tan
Datum objave: 20.02.2015 13:28:40 Citiraj objavo Pošlji ZS

a ste vi opazili, da sem snoči izpisala okroglega 16800tega, pa ne moreš v'rjet kako se čas vrti in kako tanč med vami notice še kar vztrajno deli...

1tan

1tan
Datum objave: 09.09.2015 18:53:02 Citiraj objavo Pošlji ZS

...le kaj se to dogaja, da tanč med mizami več ne nagaja - pogreša me mnogo ljudi, zato je prav, da se oglasi...

pridejo obdobja in pridejo trenutki v življenju, ko je v ospredju pomembnejše ustvariti dobrine, izpolniti želje in osebne plane. Tako počasi...korak za korakom. Ko razmišljaš kje zaslužiti denarce in si ustvariti kariero, ko modruješ kje bi rad živel in s kom, ko opremljaš po svojih idejah stanovanje, hišico, ko te "mami" poslanstvo materinstva ....takrat ni več časa sedeti le za mizo in kompom in iskati mizo in novih 54 kart.....v minulem obdobju sem jih vrgla sicer kaj nekaj "v živo" in verjeli ali ne, vedno sem imela malce slabo vest, nekak grenak priokus, da na portalu nisem vrgla z vami. Pa me bodrijo zdaj vaši meili in zasebna sporočila, da vam sporočam: diham s polnimi pljuči, vendar ta hip mnogo bolj v "pravem lifu" in ne v virtualnem svetu. Sicer vas dnevno berem in sledim - nič se ni skoraj premaknilo, še foruske novice ne....da me močno pogrešate na igralnih poljih in v čveku, mi sporočate.....Res je dragi moji, tudi jaz vas - pa mi dnevno zmanjka časa za izpolnitev čisto vsega kar se mota v moji glavi....

Ne obupajte, tudi jaz nikoli....jutri je nov dan in novo sonce in novi plani

Mladen

Mladen

Admin Št. sporočil: 860
Datum objave: 10.09.2015 12:44:58 Citiraj objavo Pošlji ZS

Pozdrav tudi iz moje strani smile

bosl

bosl
Št. sporočil: 10
Regija: Celjska
Datum objave: 10.09.2015 23:36:35 Citiraj objavo Pošlji ZS