zdejle se mi sicer zelo mudi....ampak ob branju vaših forumskih zapisov, sem zelo vesela - bože moj - OŽIVELI STE, DODALI ZAPISE in KOMENTARJE, sej ne morem vrjet'......1tan bravo, vsaj muksnili so zaradi tebe in forum ponovno vrti po kolesnicah....to - skoraj popolna zmaga, pišejo forumaši in 1/4 vrhovnega.....BRAVO!!! več izpišem proti večeru, ker moram malo spodbudit življenje portala....ja, ja....tan je ono pravo - ena in edinstvena!!!!
je lepo takole brat' da je kdo pogrešan, pa ni problem le v meni in okoli mene, težava je v tem, da forum sploh ne diha, že dolgo ne! in ko sem rabila podporo, da ga dvignemo na nivo ni z mano skoraj nihče vlekel štrika...in potem človek otopi, nima zagona, ima občutek da piše tja v tri dni...in ja dnevi tečejo dalje, hitro, prehitro....in potem zamre vse, ostajajo le prijetni spomini in nepozabni namizni špili in nekoč zbrana ekipca za mizo....
Jaz vedno preberem, kaj je novega, predvsem 1tan, ali te vrhovne in podobno, komentiram pa pač ko kaj man, pa lep pozdrav, opazim pa tvoja prizadevanja, spoštovanje...
Hehe, just came by to say hi - a še migaš in zakaj ne? :P (hec)
Kdaj gremo na kavo (belo/ledeno/dvojno brez/ni važn, sam da se mamo fajn)?
Rokavico sm vrgu, zdej pa... ![]()
Who are you to question my sincerity
For now you are high on yourself
ja ja Gusty, rokavička bi glih prou pršla...zahladilo je v jutro in večer