si pa slabo nabasal na hotel če nisi bil zadovoljen.. jaz sem bil v sharmu 2x v 4* pa sta bila zelo fajn hotela, odličen izbor hrane, bogata ponudba (kar za naše hotele s 4* nikakor ne velja, da ne govorim o hrvaški..) in vse tako..
to da te vabijo v trgovine je pri vseh arabcih enako, pač rečeš ne in greš naprej
za izlete je najbolje da se malo znajdeš, najbolje preko ponudbe v hotelu ali kake agencije v bližnjem kraju, nas so prevzeli, dostavli, vse ok
so pa rekli zaposleni v hotelu, da sedaj večina 'domačih' delavcev hodi delat v Sharm, da je Hurgada postala že malo preveč nabita in zastarela
taxiji so poglavje zase... mi smo se vnaprej zmenili za ceno pa kdaj kam hočemo in smo skoz meli enga ki je bil bolj točen kot ura
lepi dnevi, lep dopust, prijazni ljudje
a veš kaj, tebe sm' pa še posebej vesela, da si denarce zbral in se nam končno pridružil z novo značko, sploh ne zastop'm zakaj nis' to že prej naredu, glede na to kako rad sedeš za mizo in vržeš kero pametno

brane se povsem strinjam s tabo.se je za zamislit o nekaterih govoricah...
Mah ne žen si preveč k srcu - ko jih hebe, da si boš pa že živce kravžlu...
Who are you to question my sincerity
For now you are high on yourself
ja Brane, na žalost vsi ne uživajo v lepih stvareh, nekaterim je važno edino to, da ni samo njim bed in se na vse kriple trudijo pri tem! Uživaj v sebi in pusti one zahrbtneže z razlogom so tam!