a veš kaj brane13....če sem jest obmouknila zaradi pomanjkanja časa, ti zaradi "zlonamernežev" tut slučajno ne moreš bit' off.....vklopi se nazaj, povej kej namest' mene in "dvigni" forumsko mrzlico....ti obljubim, da se nalimam nazaj koj ko pod streho vržem prvi letošnji izpit.
"Čau, bic-buc-bau." (Kaličopko)
Who are you to question my sincerity
For now you are high on yourself
Serbus, stari, ne rabš mečt puške med pšenico, mogoče bo pa zalaufal, kaj veš... In morda nekoč ugledaš staro bando, hehehe ![]()
Who are you to question my sincerity
For now you are high on yourself
tudi jaz zaključujem igranje tukaj in nimam namena podaljšati.razlog enostaven....vedno več igralcev je takšnih ki želijo da se igra po njihovo.glavni razlog pa:
veliko iger tukaj sem preigral z Brane13 in nekateri tukaj so mnenja da ker z njim toliko časa igram da goljufam.naj imajo takšno mnenje.le zakaj potem nimam večjega povprečja (27,63)?jaz vem da sem vedno igral pošteno.jih je pa tukaj tudi ogromno, ki vsak večer igrajo v istih zasedbah.in prav je tako
Tako da se rajši umaknem kot da se mi pod nos meče takšne stvari
lep pozdrav vsem
Jaz osebno ne obtožujem goljufanja. V marsičem se pa strinjam z vama. Ampak ne vidim razloga, da bi zaradi tega nehala igrati. Pa naj tisti, ki tako mislijo naj ne hodijo na vajine igre. Ker če popustiš, potem so oni zmagali....
tako je....zmagovalci so tisti, ki te spravijo čez rob in ne dovoli si brane13, da imajo občutek da so močnejši kot ti....in odkar te poznam...(uf to je že davno poznanstvo)....to ni tebi podobno. Imam jutri čas in te z veseljem vabim za zeleno misco, če si le za, tam okoli 20h.