Prijava

Dizajn igre

nuclear

nuclear
Št. sporočil: 21
Regija: Gorenjska
Datum objave: 04.04.2008 22:11:45 Citiraj objavo Pošlji ZS

Problem je, da jaz gledam zadevo na prenosniku in tukaj se barvno lepo ujema, na drugem ekranu pa čisto drugače, zaradi tega imam že pri spletnih straneh probleme. Bom prenesel zadevo na drug PC in tam pogledal kako zgleda, do sedaj še nisem.

Chief je rekel:
Maš point nuclear ... zadnja je res bolš. Edin karte so mi čudne. Za tarok so bolj podolgovate ... more slikca lepo gor prit.

Karte niti niso realno uporabljene, to sem samo pravokotnike naklikal, tako da se vidi da so tam karte, sicer pridejo tarok karte nekako tako kot sedaj...

//4.4.2008 22:13:03 uredil nuclear

Laura

Laura
Št. sporočil: 3339
Regija: Celjska
Datum objave: 04.04.2008 22:49:31 Citiraj objavo Pošlji ZS

Men bi sicer pasala kaka mal temnejša (ampak ne temna) modra barva, ki ne bode tolko v oči. Siva je sicer dobra, vendar je nekako brezosebna in dolgočasna. Moje mnenje...

Delo je hrana plemenitih duš.

anitka

anitka
Št. sporočil: 1836
Regija: Ljubljana z okolico
Datum objave: 04.04.2008 23:13:06 Citiraj objavo Pošlji ZS

nuc... dej nared še neki v črno-rozi :D prosim te prosim,... pa te nominiram :D ehehehe

AniTka ** dA ** FuCk ** RitKa

1tan

1tan
Št. sporočil: 17172
Datum objave: 04.04.2008 23:16:04 Citiraj objavo Pošlji ZS

anitka je rekel:
nuc... dej nared še neki v črno-rozi :D prosim te prosim,... pa te nominiram :D ehehehe

tut men je roza lepa....sam anitka, če 3-4 ure buliš na mizo ne more bit roza, no....nekaj umirjenega, balzam za oči....res ne vem kaj zeleni manka, vsi pravjo, da pomirja.

anitka

anitka
Št. sporočil: 1836
Datum objave: 04.04.2008 23:20:48 Citiraj objavo Pošlji ZS

1tan je rekel:
anitka je rekel:

tut men je roza lepa....sam anitka, če 3-4 ure buliš na mizo ne more bit roza, no....nekaj umirjenega, balzam za oči....res ne vem kaj zeleni manka, vsi pravjo, da pomirja.

tan jst sm nora na to barvo in če sem lahko bulija ko sem delala zagovor za seminarsko v črno-roza ozadju potem bom tudi to wink ehehehe...

nuce pliz pliz črno-roza hihihi pa tko mal bl senski (sexy) naredi :D ehehehe 

AniTka ** dA ** FuCk ** RitKa

nuclear

nuclear
Št. sporočil: 21
Regija: Gorenjska
Datum objave: 05.04.2008 12:07:03 Citiraj objavo Pošlji ZS

Dajte samo eno slikco (lahko je čisto majhna), ki vsebuje barve, katere želite, da jaz samo kodo te barve uporabim. Kdor ne zna, lahko odpre Paint (slikar), ki je v START / Programi /Accessories (START / Programi / Pripomočki) in kliknete na levi strani 2. ikono v 2. vrstici (Fill with color) in nato zgoraj v orodni vrstici "Colors" in "Edit colors..". Tam kliknete "Define custom colors" in desno lahko izbirate odtenke barv. Izberete tisto, ki jo želite imeti in kliknete "OK" nato pa kliknete na belo ozadje da se sprmeeni v željeno barvo. Sliko shranite "File / Save as" in pri "Save as type" izberete JPEG. To sliko date lahko na http://imageshack.us in tukaj na forumu napišete "Direct link". Če kdo ne zna shranjevati/uploadati na imageshack (ali kam drugam) lahko samo izbere barvo in mi napiše tista 3 števila, ki so pri "Define custom colors" na desni strani - "Red, Green in Blue" (Rdeča, Zelena, Modra).

Ker na prenosnikih je tako, da če samo kot pogleda spremeniš se barva "spremeni" za kar nekaj odtenkov.

//5.4.2008 12:16:29 uredil nuclear

Dizajn igre