Zame je bil to eden najlepsih bolidov do sedaj, crn z zlatim napisom John Player Special![]()
a je to tole......
OK, rjana, posebej zate (pa najbrž še za koga)... Tole so, ponavljam, približni navedki Walterja Wolfa med kramljanjem z Ališičem - samo, ko boste tole brali, boste prikrajšani za imitacijske podvige naju s sošolcem s faxa: vsak je svojga pobral, včasih pa sva menjala vlogi, hihihi... UUUUUU, KAKŠNA DRAAAMAAA!!!![]()
![]()
![]()
No, pa začnimo...
1. "Ja, to so pa bli cajti, razumeš, sem bil 30 let mlajši, pa neverjetno, kaj se ti zgodi po zmagi, ko špiker nagovori gledalce, glejte, tamle gre king Monaca. Mislim, tudi, če si king samo za en dan, ma kaj, za par ur, to je nepopisno, razumeš. Sploh pa, ko vidiš dvajset drugih idiotof, ki imajo za sabo velike sponsorje - mi takrat nismo imeli velikih sponsorof..." <--- O veličastni zmagi v Monacu...
2. "...sej je špas, če dobro piješ pa kdaj malo trave povohaš..." <--- Ne spomnem se, o kom je tekla beseda...
3. "...mene ni to motlo, ženske pa to, razumeš, njemu so roke smrdele, to me je motlo..." <--- Isto kot prej; ne vem, komu bazdijo roke...
4. "...včas je blo nevarno po cesti it zarad biciklistov. Če me že avto zbije - fajn, če bi me pa biciklist podrl in ubil - to bi bla pa katastrofa." <--- O prometu na Kitajskem...
5. "...sej je pameten, samo personalo ima pa kot rotvajler - on misli, da je đizus." <--- Ena o Ronu Dennisu...
6. "Kimi je - tako kot bi Angleži rekli - "human"; kdaj kako flašo viskija rukne, drug dan pa že avto vozi." <--- Modrost o ledenem Fincu...
7. "Hehe, danes bom v kopalnici spal, ker sem rekel Edni, da ženska ni za formulo ena." <--- Kakor si boš postlal, tako boš spal...
8. "...to jaz ne odločam, to moj boss odloča, to moja Edna odloča, če bom šel na dirko." <--- Bo WW še kdaj sokomentator na dirki?
To je vse, kar imam od WW-ja; če ma pa kdo še kak slatkiš od njega - nč šparat! Hitr gor prpopat!
Who are you to question my sincerity
For now you are high on yourself
tan ja pravega si nasla
)
Gustaf hvala lepa
si me s tem spomnil na na njuno komentiranje, sem se tudi jaz njima vcasih fino nasmejala...