A-a ![]()
No, še en namig oziroma zanimivost: za dva filma, kjer je bil tako v režiserski kot filmski vlogi (v obeh primerih skupaj z istim temnopoltim igralcem), je dobil enako število oskarjev.
Who are you to question my sincerity
For now you are high on yourself
Jeeeee, čestitam!!!

No, da pojasnim svoje "žlehtnobne" namige:
1. Med prvimi vlogami se je pojavil za kakšno minuto v vlogi vodje eskadrilje, ki je z napalmom bombardirala velikansko tarantelo (Tarantula, 1955).
2. Film, ki ga je posvetil Sergiu Leoneju, se imenuje Unforgiven (poleg njega igra še Morgan Freeman - to je ta "temnopoltež"
.
3. Tip se je že pojavil v e-mestu (dodatni namig: glej prejšnjo stran te teme, hihi - a sm žleht, a?).
4. Million Dollar Baby, kjer zopet igra skupaj z Morganom Freemanom (pri obeh je bil režiser), je dobil enako št. oskarjev kot Unforgiven - 4.
Who are you to question my sincerity
For now you are high on yourself
Pa ja, z masko si nas čist zmedu... hehe
Drugače se mi pa zdi da sem v otroštvu celo gledala Tarantelo, ČB film je bil, na koncu ogromnga pajka z bombo uničijo (vseskozi sem mislila, da je bila H bomba , zdaj pa berem v wiki, da je napalmska ). Clint ima res bogato stran v angleški wikipediji, no meni v špagetih ni bil posebej všeč, je bil pa super Dirty Harry, pa nekaj odličnih vlog ima tudi v bližnje preteklih letih - ravno zadnjič sem gledala Gran Torino..
Zanimivo, za svoje vloge ni dobil oskarja, čeprav je bil nominiran, je pa dobil 2 za režijo in 2 za najboljšo sliko?
Po temle stavku ga pa vsi poznamo ![]()
Pa naprej ane
Ekscentrični modrooki angleški pevec in igralec je znan po svojih \'obdobjih\' v glasbeni karieri.
Prav tako kot stil v glasbi je redno kameleonsko prelevil tudi svojo podobo.
Obvlada tudi več glasbenih instrumentov, začel pa je s saksofonom