Meni pa je grdo nekoga ozmeriti s tem, da mu napišeše, da naj ne obiskuje te strani ali celo, da laja. Človek je povedal mnenje in, ko vam ni bilo všeč ste uporabili še slabšo varianto odgovora. Držimo se kulture, portal bo lep tudi brez rožnatih navdihov ali okrancanih stvari na portalu. Meni je všeč recimo pepita vzorec ali pa črni žalni robovi in zato ne napišem nekomu nekaj v stilu ne lajaj, če mu je všeč klasična prirezana obleka.
Toliko z moje strani, Empirej se mi zdi malce aroganten in posmehljiv, kar se kot modu ne šteje v čast.Bog ve, kako zasebno ali pač grožnjo po izbrisu bom dobila z njegove strani.....mogoče , če bom imela srečo-me bo ignoriral.
Lajajo psi in to me res užalosti, sploh izpod prstov inteligentnega človeka. Pijančki zapiti, klošarji, neučeni ljudje in ostali siromaki, ki so delno sami krivi za svoje nesreče, se razen tega, da se kdaj polulajo v svoje hlače-izražajo lepše.
Ne gre nikakor zato, da mi mi gre osebnostno Empirejevo pisanje na jetra ali, da ga želim obešati na velik zvon. Gre samo za lajež ob katerem mi dvigne pritisk.
Par besed za replike.
Na taroku sem od januarja 2005. Rada tipkam med igro, rada spoznavam nove igralce, rada se družim v živo. Radovedna sem. Zato vem nekaj stvari, za katere mislim , da bi bilo dobro , da vedo in se jih zavedajo vsi na portalu.
Tarok4 igra in portal e-mesto.si je delo PROSTOVOLJCEV, fantov , ki imajo poleg svojega študija in dela dovolj volje in energije in veselja, da vzdržujejo tale sistem, ki nam prinaša veliko veselja, včasih tudi razočaranj in jeze, ampak, hočeš nočeš je postalo del našega življenja, čeprav nekateri trdijo , da je virtualnost ničevna. Fantje so od vsega začetka krili stranske stroške iz svojih žepov. Eden je naredil igro, drug je priskrbel domeno, tretji je dal svoj računalnik, četrti je dal na razpolago svoj prostor za priklop serverja... Tu so stroški in prosti čas. Zaradi njihovega entuziazma in dobre volje jih občudujem in spoštujem in globoko upam, zaradi nas vseh, da ne bodo zgubili volje/ želje po ohranitvi tega portala.
Lani so končno zaprosili za finančno pomoč, oprema je zastarela. Nekateri smo se odzvali in prispevali po svojih močeh. Pa postali celo tarča napadov in žalitev, da si z doniranjem kupujemo privilegije. nevermind...
V lanskem letu so nas večkrat presenetili z novim forumom, novimi dizajni, stalno imajo nove ideje. Ko je nekdo zrušil forum, je bila situacija pač takšna, da bi bilo treba veliko več dela vložiti v popravilo starega foruma, ki, btw ni bil tako dostopen in obiskovan , kot sedanji, zaradi dvojnega načina logiranja. Tudi zato, prehod na novo stran.
Dizajn je tak kot je, res ni tako očesu prijazen kot je bil prejšnji, kot fante poznam pa bodo sčasoma tudi to spremenili, dodali vse rožice, pepita vzorčke in žalne robove, kot so se vedno trudili ustreči čimveč uporabnikom.
zato pa:
@ gabro: predračun za dizajn takele strani s toliko funkcijami znaša od 2000 do 9000 €. Tega denarja ni, pa te vprašam, ali ga imaš ti? Oziroma ali bi bil pripravljen toliko plačat zanj? pa tudi če bi... a misliš da bi potem bilo to vsem všeč in ne bi noben lajal naprej kako pa kaj ni v redu... Zamiži, ko prideš na tarok, saj navsezadnje smo tu zaradi taroka ane? Moram pa rečt da te na taroku še nisem opazila... le pridi na kako igro. Pa, mimogrede, rezultati prejšnje ankete so bili večinoma mi je vseeno, celo več je bilo všeč mi je kot eksplicitno ni mi všeč.
@ poljcancan, jakson 1, MARSH in EMPIREJ44 : v celoti se strinjam z vašimi komentarji
@ NoMercy : grdo.. ne grdo... Emp je povedal svoje mnenje, ne kot mod ampak kot dolgoletni uporabnik tega portala. A zato ker je mod ne sme povedat svojega mnenja? Na prejšnjem forumu je bila tema Lajaj kolikor te je volja, pa se je pisalo vanjo vse živo, pa nihče se ni obregnil ob naslov ali ga vzel za žalitev, pa očitno jo bo treba spet odpreti. Pa tam so se oglašali predvsem mladi, nedolžne, naivne zafrkancije, kar pogrešam jih.
@ RiLe & Admin: GO RILE GO ADMIN GO GO GO 
P.S. aja, tolk sem se razpisala... samo še to: EDINI , ki je pokazal nekaj volje za pomoč pri portalu/igri je nuclear. Nuclear, upam, da te stvar tolko veseli, da boš sodeloval
), sem ful vesela da si se tako oglasil in izkazal.
Ja, sej jst tud pravim, ne začetku me je KR_s stola vrgl ampak skoz bolje je, sem se že privadil, sicer mi še ni čist všeč, ( še povezave do filmčkov mi niso ble, a lej ga zlomka tudi jaz sem enga nalimal), sam nimam nekih design izkušenj, moram pa na vsak način pohvaliti vse, ki pri tem portalu kakorkoli sodelujejo, hvala bogu (mnja ne verjamem lih dosti vanj) da imajo toliko potrpljenja z nami in da sploh so - ti fantje in pa (nwem) dekleta, ker če ne, ja hudiča, TV-ja ne gledam, v gostilne ne hodim lih preveč,............tarok pa res rad igram!!!
GO GO GO STAF GO GO GO!!!
KR_edn ma vas rad!
Ja, sej jst tud pravim, ne začetku me je KR_s stola vrgl ampak skoz bolje je, sem se že privadil, sicer mi še ni čist všeč, ( še povezave do filmčkov mi niso ble, a lej ga zlomka tudi jaz sem enga nalimal), sam nimam nekih design izkušenj, moram pa na vsak način pohvaliti vse, ki pri tem portalu kakorkoli sodelujejo, hvala bogu (mnja ne verjamem lih dosti vanj) da imajo toliko potrpljenja z nami in da sploh so - ti fantje in pa (nwem) dekleta, ker če ne, ja hudiča, TV-ja ne gledam, v gostilne ne hodim lih preveč,............tarok pa res rad igram!!!
GO GO GO STAF GO GO GO!!!
KR_edn ma vas rad!
Nekaj mi pravi, da mi tudi to ne bo več tako v veselje (na netu) , torej, vzamem nazaj!!!
Zdej bom pa jst po svoje začel šteti nekaj: 1
Pa dajte no! Pa kaj res nima pri vas noben okusa? Dajte nekaj dinarčkov za enega spodobnega oblikovalca in naj zrihta izgled. Izgled prejšnjega je bil osnovnošolski, tega pa srednješolski oz. v bistvu niste naredili nič drugega kot spremembo barve, tako da je še vedno osnovnošolski.
Dajte se malo potrudit no; lepo vas prosim! Vsakič ko pridem na e-mesto (ne vem zakaj je bila potrebna ta popolnoma nepotrebna združitev) se mi oči zasolzijo.
Škoda za tarok4 ... RIP