uničili ste nek razpoznaven znak tarok4, ki je bil med najbolj obiskanimi stranmi in ga je poznalo dosti ljudi.
e-mesto ? ... zelo izvirno morm rečt ...
design je krneki (beri grd), kr eni filmčki, ki nimajo veze z igro... (očitno je tarok4 v 2. ali 3. planu na tem portalu zdej)
niti ene pozitivne točke ni, da bi pohvalu
to je moje skromno mnenje
Jaz bi mogoče pričakoval izboljšavo na sami igri Taroka;
-izgled (ki je že malo mađarski za moderne čase, moje mnenje),
-nadzor(nad osobo, da se določijo pravice v sobi),
-statistiko igralcev,
-različne resolucije tarok mize,
-in še kaj,
No upam da vam bo uspel spravit tarok na tisto, kar je že bil in je že imel prepoznavnost. 
Tudi jaz se pridružujem menju oz. predlogu Mig-a.
Verjetno nas je več takih ki smo pričakovali spremembe v sami igri taroka.
lep dan še naprej!
Pa bom se jaz prispevala piskrcek in dodala svoje skromno mnenje.
Vse skupaj je ena velika zalost.
Podpiram teshota, Pistona in biggija.
Uspelo vam je unicit T4. Cestitke.
Iz prepoznavne strani, kjer smo bili vsi neka mala vas, ste naredili neko postransko zadevo. Zdaj se sploh vec ne gre za T4. Po novem se gre za mesanico informativnih portalov, youtube, marketinga in nekaksnih 'dodatkov' kot je T4. Aja, pa zdaj se Enka. Ki se mi zdi cisti strel mimo.
Kar se pa foruma tice. Vem, da prejsnji ni bil ravno biser od forumov, je pa zato bil nas. V njega smo pisali nekaj resnih zadev pa tudi ogromno bedarij. Vendar je mel neki car domacnosti. Me pa zanima car cesa bo ta forum mel? Glede na to, da je v prvih dveh ali treh dnevih 'obratovanja' ze nekaj tisoc filmckov, linkov itd. ?
Vam pa iz vsega srca privoscim, da vam to preoblikovanje z zdrzitvijo, marketingom in malim morjem RSS uspe.