Prijava

Pomagajmo: Glasuj za mojo fotko

Mladen

Mladen

Admin Št. sporočil: 860
Regija: Ljubljana z okolico
Datum objave: 18.02.2008 12:52:37 Citiraj objavo Pošlji ZS

Tut to je urejeno \"Pomežik\"

Laura

Laura
Št. sporočil: 3339
Regija: Celjska
Datum objave: 19.02.2008 09:15:39 Citiraj objavo Pošlji ZS

čestitam za zmago \"Nasmeh\"

Delo je hrana plemenitih duš.

Mladen

Mladen

Datum objave: 08.07.2008 01:34:56 Citiraj objavo Pošlji ZS

Čao kolegi, tukaj odvisnik od nagradnih iger Smeh Mam spet eno zadevščino in sicer spet glasovanje za fotko, sam na enem drugem portalu (morm rečt, da sm takoj, ko sm vidu, da so dal fotko v glasovanje, pomislu na vas, k ste mi zanč pomagal). Tokrat pa je tko, da so nagrade noro dobre, tut vsak ki pa glasuje sodeluje v žrebu za fotoaparat Samsung NV-4 , moja slika pa se poteguje za eno od treh nagrad - TV, hišni kino in kamera. Trenutno sm s 30% glasov na 2.mestu, prvi jih ima 33%. Če mi bo kdo spet pripravljen pomagat bom seveda ful vesel, za glasovanje je samo potrebna registracija, en uporabnik pa lahko glasuje enkrat na dan (tudi IP-je preverjajo, kakor sem dojel, tako da tokrat ni goljufanjaSmeh). Seveda bom pa tut jst držal pesti, da komu od vas rata dobit fotoaparat...

Postopek:

- Registriraš se na tem linku na desni strani
- Potrdiš prijavo na mailu (mail pride takoj)
- Glasuješ za predzadnjo sliko (ena mamca z vozičkom, piše zraven TorcidaWB) na tem naslovu

p.s.: Slika vem da je zanič, še najboljši del so odrezali. Štos je v tem, da sm za foro poslal 5 slik in so objavili ravno najslabšo Neodločen Hvalavsem, ki si boste vzeli to minutko časa na dan, če vam bo dolgčas. Meni boste vsekakor močno polepšali dan, če zmagamo častim pivo 100% Pomežik

//8.7.2008 01:35:33 uredil Mladen

valatek

valatek
Št. sporočil: 222
Regija:
Datum objave: 08.07.2008 08:50:17 Citiraj objavo Pošlji ZS

31%,ti pa kako kišto piva pripravi za t4 piknik

sonchica

sonchica
Št. sporočil: 249
Datum objave: 08.07.2008 09:38:47 Citiraj objavo Pošlji ZS

ewo moj glas...čeprow je slikca res bv...če bi glasovala kar tako...bi bla marsikatera prej wink

...hate to love me..or love to hate me...

Mladen

Mladen

Datum objave: 08.07.2008 12:56:21 Citiraj objavo Pošlji ZS

valatek je rekel:
31%,ti pa kako kišto piva pripravi za t4 piknik

Brez skrbi sajem besedo, sam vidm, da bo težka... Vsakič ko se približamo prvemu mestu on nabije 5-10%...

Pomagajmo: Glasuj za mojo fotko