anitka - zmeneno 
Drgač je pa spet čist izenačen: 39-38, očitno ma tut on svojo "vojsko"
jst bi dala svoj glas
wuf wuf sam k ne pijem piva =( jst bi eno dvojno-trojno malibukolco :$
Kakor vedno, brez zamere,
Jst bi dal svoj glas, vendar, kdo hudiča je Mladen?
Prijavljen je na naš portal, to je že res, in kdaj se oglaša?
Samo takrat, ko rabi pomoč pri glasovanju za svojo fotko, hmmm, sorry Mladen, sej verjamem da si verjetno fejst fant,ampak (kot sem v prvem stavku povedal!), žal jst ne bom glasoval za tvojo fotko.
Moje glasno razmišljanje.
joj joj fanta no, kok nepotrebnih besed - sej nisem nobenga prisilil, da glasuje. Pač kdor ima čas in mu je dolgčas si bo vzel te 2 minutki, večina pa verjetno ne, kar je povsem jasno. Povsem jasno je tudi, da nikomur ne bom zameril zaradi tega, pač vsaka pomoč prav pride 
poljancan - e-mesto sem pa klikal vsak dan in tudi komentiral tam, samo potem sem nehal, ko sem videl, da so nam naenkrat zmanjsali populacijo za skor 50%. Če pa želiš lahko seveda še vedno vsak dan kliknem, ker sem itak vsak dan na e-mestu, saj sem tudi sam del ekipe, ki ustvarja tale portal, samo se ne zelim izpostavljati, ker zelim igrati tarok kot anonimus in ne med igro odgovarjati na milijon vprasanj, ki nimajo zveze z igro...
In valda, nobene zamere ni kle, samo pač tudi ne vidim potrebe po tem, da komentirajo tudi tisti, ki ne glasujejo, ker potem lahko 99% uporabnikov v ta topic napiše "nisem glasoval"