to se je dogajalo včeraj tudi meni, svetovali so mi sledeče: odjava s portala, stisk tipke F5 na tipkovnici, ponovna prijava z imenom in geslom - meni je prijelo in prišla v igro
poskusite, so pa o tem v vrhu obveščeni in odpravljajo napako, da bo teklo kot mora brez odjav tipk F5 in prijav
Živjo Manja,
poskusite razumeti, da še vedno delamo popravke na portalu in v ta namen je nujno, da občasno "osvežimo" stran, kar ima potem za posledico to, da vas vrže ven. Se zavedam, da je zadeva ZELO neprijetna, ampak če hočemo narediti tale portal popoln, je to žal potrebno, saj teh napak nismo mogli odpraviti preden smo zaštartali portal.
Kot je svetovala 1tan - poskusi se odjaviti s portala in ponovno prijaviti ter prijaviti v igro. Če ne bo šlo, poskusi še na prvi strani portala ročno osvežiti stran s sočasnim klikom na tipki CTRL (levo od presledka) in F5 (popolnoma zgornja vrstica na tipkovnici). Nato se prijavi v igro in moralo bi delovati. V kolikor ne deluje se nam prosim oglasi na info(afna)e-mesto.si in bomo skupaj odpravili napako. Prosim poročaj, če ti je uspelo ![]()
Pa označevalci prebranih tem ne delujejo, preberem pa še vedno rdeče!
Pa označevalci prebranih tem ne delujejo, preberem pa še vedno rdeče!
Se opravičujem delujejo samo malo počakat je treba!