rada bi vprašala zakaj se mi v zadnjem tednu večkrat pojavlja napis o enem vtičniku kot priložena slika...pojma nimam kaj se mi dogaja in prosim za pomoč, ko se mi namreč to oknce odpre blokira igro, ne morem niti vrš't niti kliknit in moram zapret vse zavihke.

a ni nobene brihtne buče, da bi mi na zgornjo motnjo odgovoril? tako človek težko zasede mizo, sploh če so to "preverjeni in "dobri" igralci" in v moji navadi nikoli ni bilo, da sesujem mizo in ko tan igra - igra
ob čakanju na rešitev prilagom novo slikco, iz nje je razvidno, da sem bila na potezi, mavrice cajta nima nihče, moje karte pa mrtvo neosvetljene in pol nej se igramo.......ko ne moreš nit kliknt nit pognat dalje
torej - kaj se dogaja? pa ne mi reč't nej popucam komp, pa zgodovino pa še kekse in si naložim zadnje verzije, ker so gor in šejka mi samo tu....

Vtičnik (Plugins) v Firefox Mozilli se ti sesuva in če se ti prikazuje to okno je najboljše da ustaviš postopek in se avtomatsko resetira. Predvidevam da bi tebe zabrisal vn iz mize.
Priporočam, da ko imate odprto igro, da nimate odprte tudi spletne strani, saj večina oglasov oglašuje s Flashom in je vtičnik lahko preobremenjen in zato počepne.
Taka napaka nima povezave z igro saj se meni to pogosto dogaja in sem daleč od tega da bi imel odprt e-mesto ali igro.
(5-6 zavihkov polno flash animacij in oglasov pa smo tam)
tarok4 hvala, da si se oglasu, sam jest še nisem čist zadovoljna...kako da rečim ta vtičnik, ki mi nagaja dober teden, kaj lahko storimo, a bi nucalo, da povozmo staro in jo odstranmo in na novo naložimo FF?
kar pa se tiče zavihkov imam odprte le tri, ne bi rekla da bi jih blo' šestnajst....na tri najbrž ne more tolko vplivat, ali pač? in tvoj predlog, da ko sem v čakalnici in igri ne smem imet odprte prve portala. Men to ne gre skupi, ker ko čakaš po 20 minut da se popolni miza, ti izpiše celo "pred igranjem morate biti prijavljeni na portal"...in kako naj to rešim?
...
kar pa se tiče zavihkov imam odprte le tri, ne bi rekla da bi jih blo' šestnajst....na tri najbrž ne more tolko vplivat, ali pač?
....
Očitno lahko vpliva do te mere, da se ti zaflešira oz. zacikla, tako kot je T4 povedal.
...
in tvoj predlog, da ko sem v čakalnici in igri ne smem imet odprte prve portala. Men to ne gre skupi, ker ko čakaš po 20 minut da se popolni miza, ti izpiše celo "pred igranjem morate biti prijavljeni na portal"...in kako naj to rešim?
...
To rešiš tako, da odpreš 1. stran, se prijaviš, odpreš stran s tarokom, zaženeš samo aplikacijo (beto ali člansko) in nato zapreš zavihek s prvo stranjo.
Who are you to question my sincerity
For now you are high on yourself
ja hvala, sam to mi ni rešitev, ker se to pojavlja le nekaj zadnjih dni, morda dva tedna....pojejte raje kako urediti tako, kot sem imela pred vsem tem vtičnikom
in una Gusty prklop se, pa pol zapri jeziček portala.....rec' ti men zdej kako naj pol čekiram dogodke prve in morebitni forum?
u glavn.....to mi ni rešitev in to ni to, da sem jest zadovoljna in zadovoljena? zakaj se je to pojavlo šele zdej? kako ta peklenski vtičnik uničm?