Prijava

Predlagajte anketo

tarok4

tarok4

Admin Št. sporočil: 385
Regija: Ljubljana z okolico
Datum objave: 17.10.2013 18:51:44 Citiraj objavo Pošlji ZS

Oj,

v aktualni anketi je verjetno napaka. Hotel sem glasovati za odgovor James Franco, piše pa James Frano, sedaj pa ne vem, če je to mišljen on?

cheeky

haha si hotel glasovat ja wink popravljeno na Franco, hvala

1tan

1tan
Št. sporočil: 17172
Datum objave: 13.11.2013 15:39:34 Citiraj objavo Pošlji ZS

a bi lahko izvedli vprašanje zakaj je na članskem taroku tako malo odziva, vsi firbčni so zdej nehal bit' oranžni, ogledali so si in že nekaj dni komaj skup' spravmo eno mizo, v igri v ogledu sta le ena,dve - vsi ostali kraljujejo na beti. Res me muči in čudi, da članov ni, je vzrok temu polemika okoli palčke, postavitev berača, sranje ki smo ga imeli s klopom, al ker zlodej grize tarokaške duše.

1tan

1tan
Datum objave: 30.11.2013 09:03:08 Citiraj objavo Pošlji ZS

anketa, ki se je pojavila je "pristna - naša" - vse za štacunco smile) pa še nisem glasovala, ker me našteto mede: ob družabnih igrah je potem v peti alineji izpis: ≈ DRAGIM DARILOM

je to besedna napaka in bi moralo biti DRUGIM darilom

Mladen

Mladen

Admin Št. sporočil: 860
Datum objave: 30.11.2013 09:39:20 Citiraj objavo Pošlji ZS

Ni bila napaka, lahko pa zamenjamo smile

1tan

1tan
Datum objave: 30.11.2013 17:57:17 Citiraj objavo Pošlji ZS

ste res zamenjali vidim...sicer pa mnogo bolj paše DRUGIM kot DRAGIM, ker smo še zmerej v "krizi" ampak zdej mam jest še eno vprašanjce? a ta anketa pa ni nagradna? ali pač=če jest kliknem Catan in me iz une mauhe staknete, pol dobim to igrco?

mende boste pa ja iz svoje štacunce in to nagrajene, srečkotu šenkal eno družabno škatlo, al ne? al je tle tut "kriza"?

Mladen

Mladen

Admin Št. sporočil: 860
Datum objave: 30.11.2013 18:11:04 Citiraj objavo Pošlji ZS

Tale še ni nagradna, bolj informativna, da vidimo kaj imate sploh radi. Bomo pa potem razmislili o eni pravi decembrski...

Predlagajte anketo