Tukaj bi samo še dodal, da se ne razvršča po povprečju točk, je pa res, da je ta podatek vpisan tudi v lestvici zaradi uporabnika kot neka statistika, da si lahko pogleda tudi ta podatek. Piše tudi število točk in odigranih iger, zaradi podatka in ne zato, da se po tem razvršča.
Razvršča se po skupnem rezultatu, ki pa upošteva vse dejavnike, kot so: dosežene točke, število iger, število prekinitev, minimalno število odigranih iger, ki jih določimo za vsak turnir posebej, razliko višek odigranih iger..
Turnir je nekaj čisto drugega. Ampak nič hudega, važno, da se dopusti članom, da si organizirajo turnir na članskem taroku. Pa četudi si pišejo rezultate in vrstni red v exel tabelo in jo objavijo na forumu.
Ne vem zakaj je na "članskem taroku" tako malo aktivnih igralcev. Včasi je potrebno čakati celo uro ali še več, da se priključijo igralci m mizi. Na "nečlanskem taroku" jih je pa koliko hočeš. Res je da naj bi ti bili bolj "neresni"; pa vendar je enako pri članskem.
PREDLAGAM,da se izvede anketa o tem, da bi bili VSI člani. Se pravi vsi bi plačali članarino. Če bi bilo tako, bi lahko bila članarina nižja, pa bi se nabralo ,verjetno, še več denarja. Rezulta tega pa bi bil, da bi bili vsi, tisti iz članskega in tisti iz nečlanskega, vedno na "sceni" in bi bilo igranje mnogo bolj pestro in hitreje bi se našli partnerji.
Pri tem mojem predlogu ne gre za višino članarine, temveč samo za lažje sestavljanje miz. Mnogokrat namreč "pobegnem" iz članskega na nečlanskega. Samo zato, da najdem hitreje soigralce. Tisti ki so "stalno" na taroku, pa tako ali tako imajo že dogovorjene sestave miz.
Lep pozdrav pablo
predlagana anketa bi bila smiselna, če bi glasovali VSI ali vsaj VELIKA VEČINA....tako pa bo ostalo bledo, neopazno in brez večjih sprememb, brez haska in zgodba "čakalnih dob" za zasedbo mize teče v začaranem krogu.
Pa tudi res je, da sploh ni tako malo članov. Vendar jih dosti premišljuje kot moj predhodnik, bolje nekje igrati kot ne igrati! Zato se mi zdi razumljivo, da je toliko težje sestaviti mizo. Pa tudi tu se bolj poznamo pa veš kaj lahko od koga pričakuješ! Jaz na nečlansko niti ne pogledam več!