Prijava

Predlogi za spremembe v igri

rok_c

rok_c
Št. sporočil: 22
Regija: Ljubljana z okolico
Datum objave: 16.12.2007 19:00:59 Citiraj objavo Pošlji ZS

Dragol, odličen predlog. Če je le tehnično in s strani urejevalca to možno izvest.

//27.11.2008 08:59:22 premaknil snejbi

NoMercy

NoMercy
Št. sporočil: 314
Regija: Štajerska
Datum objave: 28.12.2007 08:09:13 Citiraj objavo Pošlji ZS

No ja. Za začetek bi povedala, da je predlog, ki ga Snejbi piše za nekega igralca pameten v delu debelejšega roba talona.

Okoli kontre repliciram le, da je Tarok kraljevska igra in, da se gre tu za zmage, torej kontriramo, če smo dobri nasprotniki ne glede na mamo ali očita pa dobrega prijatelja ali bilo koga ljubega s katerim igramo.

V tretjem delu predloga:povečanje celotnega okvirja igre se tudi podpisujem, ker so med nami ljudje, ki slabo vidijo in naj se jim omogi boljša preglednost.

Pozdrav

//28.12.2007 08:10:04 uredil NoMercy

NeroX

NeroX
Št. sporočil: 1380
Regija: Celjska
Datum objave: 28.12.2007 10:30:58 Citiraj objavo Pošlji ZS

EMPIREJ44 je rekel:

Razlog kot ga navaja NeroX je nesmiseln, ker igralcem, ki prekljinjajo, žalijo in namerno uničujejo igro tako in tako ni mesto na tej spletni strani. Za take stvari obstaja ČRNA TABLA.

joj če i vsakega, gi mi je uničil igro dal na tablo iz tega razloga, bi celo kej za početi :D

Força la Furia Roja

Rafaelus

Rafaelus
Št. sporočil: 112
Regija: Koroška
Datum objave: 02.01.2008 02:58:33 Citiraj objavo Pošlji ZS

Kar nekaj časa me muči, da ni možno zraven kramljat, se malce pohecat koga špiknit.  Zato imam predlog , da se to omogoči, kar se mi ne zdi posebno težko.  Bi šel še korak dalje  pa bi uporabil še kamero.  To tehnično z strani nas igralcev najbrž ni poseben problem, saj veb kamero in slušalke posedujemo  vsi. Seveda bi morala obstajat tudi možnost igre za tiste ki to ne bi želeli, da se igra tudi kot sedaj. Kako bi to izpeljali veliki fantje in dekleta ki vodijo  E-MESTO pa vejo najbrž sami in bojo to idejo pokementirali. Tudi ko z kolegi igramo poker,šah in seveda tarok tudi za kak pir al kaj konkretnega ni težav, saj vsak navija samo zase. Toliko zaenkrat, me bi pa veselilo če se najde še kak somišljenik. Zdaj moram pa spat, če ne bo mama huda. Povedal sem Kul

//7.3.2009 18:11:53 premaknil metty

Pazi se vragca, z njim se ni za HECAT

RiLe

RiLe
Št. sporočil: 1592
Regija: Ljubljana z okolico
Datum objave: 02.01.2008 11:45:50 Citiraj objavo Pošlji ZS

kaj to mislis audio in video konferenca med tarokom.. mnja najboljše da potem odprem še 24 ur telefonsko linijo pomoč uporabnikom.. mogoče.. 1x v daljni prihodnosti

//7.3.2009 18:12:07 premaknil metty

Rafaelus

Rafaelus
Št. sporočil: 112
Regija: Koroška
Datum objave: 02.01.2008 12:14:38 Citiraj objavo Pošlji ZS

RiLe je rekel:
kaj to mislis audio in video konferenca med tarokom.. mnja najboljše da potem odprem še 24 ur telefonsko linijo pomoč uporabnikom.. mogoče.. 1x v daljni prihodnosti
Dobesedno sem misli tako kot igranje taroka v živo, ko si štirje sedimo naproti. V našem primeru pa to s pomočjo
kamere in slušalk. S kolegom iz primorske igrava tako šah. Preprečila sva ker imava en drugega pod kontrolo, da dobeden ne more uporabljat dodatnega računalnika za pomoč. Ker sva si po šahu povsem enaka, je vsaka igra zmaga ali poraz. Vem, da to tehnično za tako število igralcev, kot nas je v E-MESTU ni tako enostavno kot za dve osebe. Kot vidiš po uri je bil preblisk že kar krepko zjutraj, zato brez zamere. Pa srečno novo leto tudi tebi Rile in ostalim. Dedka mraza  pa sem prosil za boljše karte, ker tako rad zmagujem. Pomežik

//7.3.2009 18:12:26 premaknil metty

Pazi se vragca, z njim se ni za HECAT

Predlogi za spremembe v igri