ka pa vem....rečmo da podpiram idejo, čeprov dvomim da jo bom kdaj uporabljal(če se bo seveda uresničla), prvo, ker pol bo vrjetno štekal, drugo, pa kr če se hočem s kero menit po webcamu je msn velik bolša izbira, sploh pa tko ko je snejba rekla, dvomim, da bo velik folka zato, pol pa če bo ker sral med igro z webcami, jst bom jezen zelo močno
Sem misli, da smo s to temo že končali, ker ni tako vseeno dodam, da je moje razmišlanje bilo predvsem dobronamerno in ne povod za kregarijo. Hčerka študira jezike in mi je ta komunikacija edina možnost da se večkrat ne samo slišimo ampak tudi vidimo. Lani je bila eno leto na Kitajskem in brez te tehnike bi bila z ženo precej prikrajšana. Imam firmo in internetno računovodstvo, se sploh več ne telefoniramo in gre vse preko spleta. Toliko o tej temi z moje strani. Tarok igram prav tako rad tudi na ta način kot sedaj, kar se vidi in me verjetno pozna kar nekaj članov, ideja je bila pa samo trenutni preblisk. Rafaelus ma vas rad
Sej se noben ne krega samo pogovarjamo se o tej temi če bi to res bilo OK. ker iz izkušenj bi lahko rekel da tega uporabniki ne bodo uporabljali, veliko jih je anonimnih in bi radi tako tudi ostali.. potem so drugi ki se na to ne spoznajo in bi pa radi uporabljali, zato sem napisal da bi lahko odpru telefonsko linijo pomoč uporabnikov, ze zdaj imajo take tezave s to aktivacijo.. pišejo napačne e-maile in vse sorte potem so pa na nas jezni zakaj niso prejeli kode za aktiviranje računa. Nevem sej pravim, mogoče se bomo pa povezal z msn-jem hahah