Prijava

Prenova e-mestnega utripa

1tan

1tan
Št. sporočil: 17172
Regija: Ljubljana z okolico
Datum objave: 01.07.2013 16:44:33 Citiraj objavo Pošlji ZS

ne ne....maš prou, nucamo gumbek uredi in še neki, smeškoti so dobro izbrani in prou cortkano zgledajo angel

1tan

1tan
Datum objave: 01.07.2013 16:54:51 Citiraj objavo Pošlji ZS

kaj ste spet pobrkali, v mojem profilu imam: regija Štajerska in spol moški - a ste normalni, pa ja itak veste da je tan - tan....bože moj, popravte nemudoma, da ne ubolim ob teh podatkih

Gustaf

Gustaf
Št. sporočil: 7414
Datum objave: 01.07.2013 16:58:10 Citiraj objavo Pošlji ZS

Hmm, mogoče bom izpadu siten, ampak... Gumb "Označi vsa sporočila za prebrana" bi bil tudi ena velika zmaga. Vem sicer, da je poseganje v izvorno kodo en cel hudič, sploh, če delaš na živi stvari. Dal sem samo predlog.

Who are you to question my sincerity
For now you are high on yourself

Zaay

Zaay

Admin Št. sporočil: 71
Regija: Celjska
Datum objave: 01.07.2013 17:02:29 Citiraj objavo Pošlji ZS

1tan: Zamenjaj svoje podatke glede spola in regije na levi strani v "Moj profil" in sporoči če bo še težava.

1tan

1tan
Datum objave: 01.07.2013 21:37:55 Citiraj objavo Pošlji ZS

zamenjala po navodilih tko ko ste svetovali, ne prime pravi spol niti regija, tko da.....pojma nimam kaj ste zmuvali....in pomagajte mi prosimcrying

sem pa v tem času na jezičku uporabniki preverila kar nekaj dam : in sicer: angelcek, dani, mana58, betounova itd. za katere vem da so ženske, ampak po vaših podatkih so one zdej tudi moški....men je vseeno s kero glavco kdo razmišlja, sam rešite čimprej kaos ob tem, lahko pošljem tudi printskrin, da vidite da noče mene v deklico dat.

Mladen

Mladen

Admin Št. sporočil: 860
Datum objave: 01.07.2013 21:56:24 Citiraj objavo Pošlji ZS

OK imamo manjšo težavo, ki je ne moremo rešit brez vaše pomoči, ker nam zadeva deluje. Najprej bi rad opozoril na to, da če je kakšna deklica v osnovi označena kot moški, to ne pomeni, da gre za napako, pač pa da na starem portalu ni imela označenega spola in vsem takim sistem avtomatično določeni enega od spolov. 

Težava je v tem, da do sedaj nismo odkrili kakršnekoli napake pri urejanju profila, zato me zanima, ali ima še kdo poleg 1tan enake težave (ne more spremeniti spola ali regije v mojem profilu)? Prosim, da poveste postopek (kaj točno ste naredili) in v katerem brskalniku. 

Hvala za pomoč!

Prenova e-mestnega utripa