...
Zato bi bilo smotrno, da že zdaj uničite, pobrišete teme iz foruma:
* če ste se odpovedali sredinci temo danes za vas na prvi
* če ne bo premetanke, tetri4 in enke, ki jo itak nikoli ni bilo, vse tri obstoječe teme
...
Ne skrbi, če ne bo drug, bom vsekakor jaz poskrbel za "čistočo" kot "samooklicani higienik" na portalu
)
Bo pa to prišlo v poštev nič prej kot ob selitvi oziroma otvoritvi nove scene.
P.S.: Pa seveda vse pohvale; lepo slediš spremembam, vse lepo popisala, opisala, orisala, skratka, ni da ni :D
Who are you to question my sincerity
For now you are high on yourself
s temle prispevkom bom zaokrožila celoto, o kateri sem poročala za vas in mi je bila s strani "vrhovnih" zaupana v predogled. Od tu dalje vas bosta usmerjala, informirala in osveščala o prestopu iz "starega v novo" tarok4 in Mladen.
Čeprav sem pred časom preskočila jeziček uporabniki nam bo zdaj prišel prav, ravno vsled nevidne aktivnosti. Ob kliku nanj iskalni niz skoraj da sam poišče osebo, nima veze ali tipkamo male ali velike črke, tudi ni nujno, da poznamo točen niknejm, okence vrže ven malo paleto imen in zagotovo je v njej tisti, ki ga iščemo. S klikom na ime mu je možno takoj poslati zasebno sporočilo ali ga dodati med prijatelje. Tako zavihka moji prijatelji in rojstni dnevi nadomeščata vidno statistiko uporabnikov, ki je bila v navadi na tem portalu.
Mislim, da sem v grobem skušala vsaj predstaviti in vam obelodaniti nekaj nians, ki čakajo v prihodnjih dneh ob preklopu. Zagotovo se boste sami "spotaknili" še ob kako malenkost, najbrž bom tam zaznala tudi sama še kaj...pa bomo o tem kasneje.
Moja misija poročanja je s tem zaključena v temi prenova e-mestnega utripa. Zaključuje se mi tudi ogrooooomno poglavje tega portala, polnega, bogatega, dnevno prisotnega, predvsem pa vedno v veselje, sprostitev in užitek, tako po forumskih vrsticah kot na "zelenih mizcah". Novo poglavje, ki ga odpirate me razdvaja, kljub mladosti in optimizmu sem ob prehodu skeptik, nek nemir čutim v sebi...saj ne bo nikoli več, tako kot je bilo! Nisem še odločena ali vam bom sledila ali se bom umaknila - spominjam se, da sem ob prehodu igre in foruma, ki ga je urejal še Domen oz. Chicken Boy tudi za dolgo obdobje umaknila, in se na veselje vseh, predvsem RiLeta kasneje v e-mesto ponovno vrnila. Kakorkoli že se bo razpletlo - tan je bila itak radovedni škratek, očesce sokolovo portala in igre, zato sem mnogim sedla v srce in drugim povzročala želodčne motnje; je pa point prisotnosti bil vedno v dvigovanju pritiska na tak ali drugačen način. Taka je tan in tako ste me sprejemali.
Pa srečno vsem skupaj in vsakemu posebej, naj bo prehod v pričakovanjih....
Povzela bom zgodovino T4 nekoliko drugače:
Življenje ni lahko za nikogar... a kaj potem? Ohraniti moramo vztrajnost in še zlasti zaupanje vase.... verjeti moramo, da smo za nekaj nadarjeni, in to uresničiti za vsako ceno.
Sem, kar sem in nihče me ne more spremeniti. Grem in vem, da bom hodila vedno naprej. Obložena s prtljago poguma in težav, ki mi stojijo ob poti. In se ne ustavljam. Kajti moj kočijaž je "moč" in moja vodnica " priložnost."
sploh ni problema, res mi je bilo v zadovoljstvo in če ste zadovoljni tudi vi, potem je moj trud poplačan. Morda bo kdo pomislil kako blizu "vrha" sem, pa še res je, od samega začetka skušam vzpostaviti pravi igralno-poslovni stik. Dejansko mi je "zelo domače" šarjenje po tem portalu, zato boste tudi razumeli mojo skepso ob prehodu....pa pustimo času čas.
Uporabnike bi rada še opozorila na spodnje zavihke, ki niso sami sebi namen: splošni pogoji, dostava in plačilo, pogosta vprašanja in varovanje zasebnosti.
Predvsem pogosta vprašanja se splača občasno prebrati, predno padete v afekt in klofate nepotrebno po forumu. Načelno so že vse teme odprte in bodo tako tudi prenešene v novo. In samo za namig kaj vse najdemo ...
Kako se registriram?
Postopek registracije pričneš s klikom na »REGISTRACIJA«. Pri registraciji se lahko odločite za dva sistema:registracija preko E-mesto.si obrazca ali Facebook obrazca, pri obeh obrazcih bodite pozorni na veljavni e-poštni naslov, na katerega želite prejeti povezavo za potrditev.
Zakaj ne morem sam spremeniti svojega e-naslova?
Spreminjanje e-poštnega naslova preko spletnega vmesnika v zavihku »Moj profil« je onemogočeno iz varnostnih razlogov. Ob registraciji na spletnem portalu vam pošljemo na e- naslov varnostno povezavo za potrditev računa, s čimer zagotovimo, da ta e-naslov zares obstaja.
Če želite spremeniti e-naslov za prijavo in prejemanje naših obvestil, nam pošljite sporočilo na info@e-mesto.si ali tarok4@gmail.com , v katerem zapišete svoj stari in novi e-naslov in spremembo bomo uredili v najkrajšem možnem času.
Kako pridem do računa na podjetje?
Na spletnem portalu E-mesto.si lahko opravljate priložnostne nakupe kot končni kupec, ki potrebuje račun na podjetje. Če želite prejeti račun na podjetje, v drugem koraku "Kam pošljemo" vpišite v Opombe opcijo "Da, želim račun na podjetje" in vpiši davčno oziroma matično številko podjetja. (BO NAREJEN OBRAZEC, DOPOLNI NAVODILA KASNEJE!)
Kako pridem do ponudbe (predračuna)?
Informativno ponudbo si lahko natisnete kar sami. Željene artikle dodajte v košarico in to je že informativna ponudba.
Do veljavnega predračuna najlažje pridete tako, da oddate spletno naročilo. Pri načinu plačila izberete opcijo 'Predračun' ter vam nato še v takšni obliki pošljemo. Do plačila ostaja naročilo informativne narave in vas ne obvezuje k nakupu. Po prejemu plačila pa bomo spletno naročilo potrdili in obdelali.
Kako vem, če je artikel na zalogi?
Artikel je na zalogi v našem skladišču, če je zapis »Izdelek je na zalogi!« pod opisom posameznega izdelka.
Kadar artikla ni na zalogi v skladišču in od dobavitelja nimamo aktualne informacije o dobavljivosti tega artikla, se trudimo čimprej najti rešitev in v primeru, da v 7 dneh ne dobimo informacije ali rešitve vas bomo obvestili o preklicu naročila.
Kakšen je strošek dostave?
Strošek dostave je enoten za celo Slovenijo in se razlikuje glede na vrednost ali količino naročila. Več o tem si lahko preberete pri »Dostava in plačilo«.
Kdaj bom prejel naročeno blago?
Če je izdelek na zalogi se en dan po plačilu naročila ustrezno pripravite na prevzem. Za dostavo poskrbi Pošta Slovenije, večinoma naslednji delovni dan od dneva odpreme, vendar najkasneje v roku treh delovnih dni.
Kaj če me v času dostave ne bo doma?Če v času dostave ni nikogar, ki bi prevzel pošiljko, bo poštar v nabiralniku pustil obvestilo o prispelem paketu, pošiljka pa vas bo čakala na vaši najbližji enoti Pošte Slovenije.
Naj še sam dodam par vrstic ![]()
Četudi nisem bil z vami od samega začetka (zdaj teče komaj 5. leto mojega bolj ali manj aktivnega udejstvovanja), sem se v "našem" mestu počutil precej domače. Večjih problemov ni bilo, tisti, ki pa so bili, so tako ali tako za pozabo (beri: bilo i prošlo).
Prišel je čas za novo zgodbo. Nekatere stvari se poslavljajo, druge ostajajo. Kljub vsemu upam, da se boste imeli še naprej fino-fajn!![]()
Zgodba nikakor ni končana; gre le za nov nepopisan list papirja. Želim si, da bi ga skupaj popisali vsi aktivni, pa tudi tisti malo manj aktivni udeleženci portala. Niti ni važno, kako, važen je dober namen. Ena izmed zadnjih sredinc pravi, da smo konec koncev vsi zmagovalci. Vsi bomo nekaj izgubili, še več pa pridobili. Uživajte!![]()
Who are you to question my sincerity
For now you are high on yourself
no kako se selimo? štejemo dneva ali le še ure? recite, sporočite, ker čakamo vsi, da se zgodi!
morda bi bil vmesen še sledeči popravek - v trgovini je izpisano takole: Osrečili smo že.........igralcev z izdelki iz naše trgovine. Prepričani smo, da bo naša pošiljka navdušila tudi tebe!
Mnogo bolje bi se bralo: Razveselili smo že .......uporabnikov iz naše trgovine. Prepričani smo, da bo izbrana pošiljka navdušila tudi tebe!
zakaj= namreč sreča je zelo širok pojem, če stranka naroči izdelek ni to sreča, pač pa nakup in pričakovana roba po želji kupca in najbrž ni namenjen izbor le igralcem pač pa uporabnikom portala, nekateri namreč samo berejo in šarijo in sploh ne igrajo.