Prijava

Prenova e-mestnega utripa

1tan

1tan
Št. sporočil: 17172
Regija: Ljubljana z okolico
Datum objave: 23.06.2013 21:53:32 Citiraj objavo Pošlji ZS

zato sem mnenja, da moramo imeti igralne karte tudi, ne samo za tarok...tam v zavihku ostalo, kjer trenutno ni še ničesar bi bilo umesno, prav tako rubikova kocka. Jaz bi sicer un zavihek družabne igre uredila tako, da je tudi predhodni zavihek un na A...(ne bom zdele ostalim izdala kaj notr piše) tu vmes, ni mi jasno zakaj ste 3 in 4 zavihek ločili....to so zame vse družabne igre, pravzaprav celo namizne.

naj pa povem, da ta čas ko smem brkljati po novem portalu, fantje s polno paro rihtajo, danes so zamenjali tudi dizajn zavihka članarina in nastavili novo podobo sličice za 12, 6 ali 1 mesec članarine. Sicer mi je bil prejšnji tudi hudo lep, pa tut tale ni napačen.

Zdej že jest komi čakam, da ga javno objavimo....

Mladen

Mladen

Admin Št. sporočil: 860
Datum objave: 24.06.2013 08:28:11 Citiraj objavo Pošlji ZS

Živjo, zaenkrat smo ločili, ker imamo dovolj prostora in se tako prej najde tisto, kar se išče... Če bo kasneje potreba, lahko še vedno združimo zadeve. Smo dodali še nekaj novih zadev, za kocko pa še čakamo na odgovor od dobavitelja. 

Konec tedna bi se znale zgodit večje spremembe... 

1tan

1tan
Datum objave: 24.06.2013 13:02:44 Citiraj objavo Pošlji ZS

dragi "vrhovni" dobro ste zdaj zamenjali zavihke v trgovini in izbor je prekrasen, prava paleta za vse ljubitelje takih in drugačnih igrc. S'm skor že brez besed, ko vidim, da se trudimo, da končno zasveti za vse.  Če mene upoštevate bi zamenjali še zavihka tarok in članarina, ker je zame v štacunci najpomembnejše članstvo in šele potem ves ostali niz in artikli, ki ga nudimo.

Da mi ne bote zdej prehitro osvetlili nov portal, ker moram še kaj popisat, bom zlo vesela, če me na ZS tule prej obvestite, če sem s popisom fertik, ker Zs tam itak ne dela, to sm vam že povedala..... kljub vsemu, mislim, da nucamo še malo za finese. 

Mladen

Mladen

Admin Št. sporočil: 860
Datum objave: 24.06.2013 15:50:14 Citiraj objavo Pošlji ZS

Urejeno! Glede popravkov pa kar čimprej sporoči...

1tan

1tan
Datum objave: 24.06.2013 16:56:49 Citiraj objavo Pošlji ZS

se zahvaljujem za podporo, res je mnogo bolje....ker moram zdaj hitet s popisom javljam, da v gornji vrsti jezički: Članki, Tarok pravila, Tarok karte NE PRIMEJO le Študenti POTEGNEJO

uredite te klike...pa še malo počakite, da zbrskam vse napake 

1tan

1tan
Datum objave: 25.06.2013 11:42:34 Citiraj objavo Pošlji ZS

ne zamerte podrobnostim, vendar moram vprašat tudi tole - kolikor poznam zgodovino T4, pa verjemite, da jo zelo dobro, so pred leti spisali tarok pravila za nas takole:

Dobrodošli na TAROK4 kotiček pravil.

Avtorja: Guardian, Zlehty
NAPISANO: december, 2004

Spisal ter oblikoval: RiLe
OSVEŽENO: 5.12.2006

in na novem portalu deluje malo drugače:

TAROK PRAVILA

AVTOR: Veljko Ristić

NAPISANO: DECEMBER 2004
POPRAVLJENO: MAJ 2013

www.tarok4.com
www.e-mesto.si

da ne bo prihajalo do težav, nesporazumov ali celo poseganja v "avtorsko delo in oblikovanje" sprašujem ali je vse zakonito. Res, da nas na novem portalu čaka zapis v pdf dokumentu in da vsak klik na določena pravila in pojasnila preskoči na točno željen del, kar je super -pa da ne pomislite, da komu kaj očitam, ker točno vem da je glih RiLe tista "zvezda" s trudom da sploh še obstajamo.

itak veste, da tan ni tan, če ne povpraša predno kje zavre 

Prenova e-mestnega utripa