Prijava

Prenova e-mestnega utripa

Mladen

Mladen

Admin Št. sporočil: 860
Regija: Ljubljana z okolico
Datum objave: 20.06.2013 13:47:57 Citiraj objavo Pošlji ZS

1tan je rekel:

malo sem se potrudila in dvignla nekaj telefonov, povpraševala sem po tarok Piatnik lovski JAGD, tole so rezultati:

* ideo.si = redna c. 12,86 , spletna cena 10,56

* Vita vitalis = 11,90

* Črna luknja = redna c. 12,20, spletna c. 12,20

* ceneje.si = redna c. 12,20 spletna c. 11,20

* mimo vrste = redna c. 15,40, spletna c. 12,92

* Muller tgovine = prodajna c. 11,99

trije Petroli, ki sem jih zvrkna nimajo Jagd tut ne Piatnik, neki od Bellisime za 3,75

Najprej čestitke za tako analizo, tudi meni se je zdelo, da na Petrolu sploh nimajo Piatnik kart, pa sem raje preveril smile Pri spletnih trgovinah je zelo pomembno tudi preveriti koliko je poštnina za posamezne izdelke. No da ne boste rekli, da jaz samo poležavam, dajem končne cene:

* ideo.si = redna c. 12,86 , spletna cena 10,56 + 3eur dostave = končna cena 13,56

* Vita vitalis = 11,90 - ni na zalogi, dostava 6eur = možna končna cena 17,90eur

* Črna luknja = redna c. 12,20, spletna c. 12,20 + dostava 3,30eur = končna cena 15,50eur

* ceneje.si = redna c. 12,20 spletna c. 11,20 = ni spletna trgovina, samo primerjalnik cen, ne prodajajo artiklov

* mimo vrste = redna c. 15,40, spletna c. 12,92 + 5eur dostave = končna cena 17,92eur

* Muller tgovine = prodajna c. 11,99 = končna cena 11,99 (+ bencin, parking, gužvanje, čakanje v vrsti... smile

Se pravi, v najcenejši spletni trgovini (ideo.si) je končni strošek z vljučenim popustom 13,56eur in to je končna cena, ki jo bomo lovili tudi mi. Morate pa se zavedati, da se kot nova trgovina težko izboriš za kakšne dodatne ugodnosti pri dobaviteljih, tako da bomo ščasoma verjetno lahko lažje uvedli še kakšne boljše pogoje. No ampak glede na cene ostalih, bomo že zdaj ZELO ugodni smile

1tan

1tan
Št. sporočil: 17172
Datum objave: 20.06.2013 16:48:48 Citiraj objavo Pošlji ZS

dobr tole mi sodelujemo, kot v "pravi navezi" in tale dopolnitev s stroški je več kot dobrodošla, superca si Mladen. Sem pa dolžna še en odgovor na tvoje ? koliko menim meja do brezplačne dostave, ker je okroglih 100,00 kolikor je iz portala razvidno zdaj, res visoka meja. Če se mene vpraša bi bilo takole, med pravljičnim in realnim 70,00€ ( unih 30,00 bo pa za letno članarino ostalo )- je pa to vaša odločitev koliko, da vam bo računica znesla in seveda doprinesla.

Mladen

Mladen

Datum objave: 21.06.2013 13:03:44 Citiraj objavo Pošlji ZS

Mislim, da bi to lahko šlo... Bom pa lahko potrdil, ko dorečemo pogoje s Pošto...

1tan

1tan
Datum objave: 21.06.2013 17:41:39 Citiraj objavo Pošlji ZS

predno preidem s trgovince še kam drugam, v košarci pogrešam ostale karte, pa so tudi Piatnikove, predvsem normalni dupli špil, ker znam tut remi, canasto, bridge, šnops, pasjanso...pa še kej, aja tut Črni peter še kdaj za štos vržemo Nasmeh brez teh kart nikakor ne morte obstajat, da se zastopmo.

ob tem moram dodati, da je zopet IN in v velikem trendu in porastu rubikova kocka to more naša štacunca tm pod zavihek ostalo tudi imet'

1tan

1tan
Datum objave: 22.06.2013 17:33:53 Citiraj objavo Pošlji ZS

naj vas pohvalim, ker ste v tej vročini tut sami vročični - močno ste se potrudili in skorajda upoštevali ves moj trud popisov v tej temi. Bravo "moji ta rdeči"!!!!

opažam spremembe na forumu: in sicer - dodali ste iskalni niz, pa tudi una dva knofka ni novih sporočil in nova sporočila. Predvsem pa ste očem všečno popravili oranž kocko v kazalu forumskih tem. Zdej sm kar se tega tiče čist zadovoljna in mnogo bolj estetsko deluje. Ta kazalna kocka sicer nima logo e-mesta notri kot sem jaz želela, vendar tole črtno razbitje deluje optimalno in dobro. Najvežnejše je to, da tudi deluje in ti lepo vrže vn iskalno temo, sicer ne vem zakaj je pofarbana rumeno, sam pustimo podrobnosti. Ob te naj se spotika kdo drug.

Pridobili smo končno tudi sloveščino v pomoč in kontakt in posvet s strokovnjakom (do zdej je blo to namreč malo v angleščini, malo v hrvaščini) - očitno bo zdej tako kot mora bit'

še malo dragi uporabniki, forumaši in tarokaši...tudi vi boste kaj kmalu smeli pokukati od blizu kar je v pripravi za vse.

Mladen

Mladen

Datum objave: 22.06.2013 18:42:16 Citiraj objavo Pošlji ZS

Kar se tiče same ponudbe - za karte ni problema, za Rubikonovo kocko se prav tako lahko dogovorimo, mi smo mislili štartat z izdelki, ki so zdaj gor, torej orientirani na tarok, potem pa recimo vsak mesec dodati nekaj novega, kar boste želeli sami (anketa). Mislim da bomo na tak način najlažje ponudili stvari, ki zanimajo večino, ker najslabše je, če začnemo dodajati artikle, ki nikogar ne zanimajo in bojo samo "delali gužvo". 

Prenova e-mestnega utripa