no in vodstveni namig potrjujem, da takole že čaka na vse nas otvoritveni popust
Promo koda?
spletni nakup bo preprost, le z nekaj klki in vnosom podatkov, bo opravljen. Za vse skeptike se bo nudilo 100% zadovoljstvo, kar pomeni, če z naročenim artiklom ugotovite da to ni to kar želite, vrnete v 30 dneh nazaj za zamenjavo z drugim artiklom ali vrnjeno kupnino. ( sicer imam tu dodatno ? kdo plača poštnino vrnjeno na naslov e-mesta )
obstajala bo tudi brezplačna dostava nad 100€, vsaj tako je trenutno razvidno iz samega zavihka trgovina, kar se meni osebno zdi previsoka meja.
Spustimo mejo? Koliko se ti zdi sprejemljivo? Mi smo se ravnali po drugih trgovinah, ampak smo se pripravljeni pogovoriti glede tega. No naj pa povem, da bo poštnina nižja kot drugje, posebno za izdelke, kjer si to lahko privoščimo. Če se uspemo dogovoriti s pošto bo dostava za tarok karte samo 1 eur. Tako da potem tista "brezplačna poštnina" niti ni tako bistvena v takih primerih.
Kar se tiče vračila je ponavadi vse stvar dogovora. Realno gledano če nekdo naroči tarok karte in jih vrne zato "ker mu niso všeč" oz. "ker jih ubistvu ne rabi" (dejansko pogosti argumenti za vračila izdelkov), mu ne boš delal usluge in na lastne stroške podpiral njegovo zmišljevanje, ker gre za artikel, kjer naročnik točno ve, kaj bo dobil. Če pa gre za primer, da se je pri transportu poškodovala škatla ali da slučajno manjka kakšna figurica v namiznih igrah pa bomo seveda vse naredili, da bodo kupci zadovoljni, tudi pokrili poštnino in ponovno poslali nov izdelek. Stranka je kralj
tale tematika zna bit občutljiva tema in morda celo predmet debatne polemike. Iz izhodišča kot primer bom vzela škatlico tarok kart...
recmo, da je spletna cena 8,00€, dodamo ji poštnino v morebitnem dogovoru, če vam uspe s torej 1,00€ in stroški dostave, ki so načelno po njihovi tarifi 1,20€ ...torej znese en štiklc naročenih kart 10,20€
to je primer le pisemske pošiljke, saj vemo da gre škatlica lahko v uno kuverto z brbončicami. Namreč vsak prevzem proti podpisu naročnika potegne za seboj unole poštno tarifo 1,20€ ( lahko, da je zdaj tudi že kaj več ) ...se bom pa pozanimala pri moji tetici na pošti.
če pa vzamemo primer več izdelkov, med njimi še družabno igro, ki vemo kolkšna škatla to je, potegne za sabo še kilažo in dodatni denarc.
Tako jaz gledam na to.....pa najbrž ne sam jest....za moje pojme je spletna trgovina tako ugodna, da se mi tut slučajno ne rabi it v en šoping center al z avtom al s trolo...z drugimi besedami - cena mora biti tako vabljivo mamljiva, da klikneš iz domačega stola in čakaš paketek in flikneš pol na mizo 54 kart, pa nardiš "tarok party"
mnenja ostalih? povejte? modrujte z nami? kje pa vas čevelj žuli?
To je pa predvsem stvar vsakega posameznika za kakšne vrste plačila se bo odločil. Namreč pošta zaračuna ta 1eur v primeru, da gre za plačilo po povzetju, ker gre za "strošek prenosa denarja" (bullshit ampak OK, so pač monopolisti in jim nič ne more&scaron
. Zato bomo tudi vsem kupcem omogočali tako plačila s paypalom, kot tudi z moneto ali karticami, oz. po predračunu. V teh primerih potem ni potrebno nič doplačati pošti in je "naša" poštnina edini strošek, pa še zanjo se bomo potrudili, da je najnižja možna. Bomo pri izbiri plačila tudi dodali napis pri plačilu po povzetju in opozorili, da v tem primeru nastane dodaten strošek, na katerega mi nimamo vpliva.
Koliko pa pridejo recimo karte na Petrolu?
malo sem se potrudila in dvignla nekaj telefonov, povpraševala sem po tarok Piatnik lovski JAGD, tole so rezultati:
* ideo.si = redna c. 12,86 , spletna cena 10,56
* Vita vitalis = 11,90
* Črna luknja = redna c. 12,20, spletna c. 12,20
* ceneje.si = redna c. 12,20 spletna c. 11,20
* mimo vrste = redna c. 15,40, spletna c. 12,92
* Muller tgovine = prodajna c. 11,99
trije Petroli, ki sem jih zvrkna nimajo Jagd tut ne Piatnik, neki od Bellisime za 3,75