Prijava

Prenova e-mestnega utripa

Mladen

Mladen

Admin Št. sporočil: 860
Regija: Ljubljana z okolico
Datum objave: 14.06.2013 14:23:36 Citiraj objavo Pošlji ZS

Hvala, dodal sem še dve stvari na "to do" listo, obe sta v povezavi s forumom

1tan

1tan
Št. sporočil: 17172
Datum objave: 14.06.2013 18:45:10 Citiraj objavo Pošlji ZS

in kaj je dodano zdej, še enkrat sm se odjavla in prjavla, refrešala stran, sam ...al si nekam skril al meni ne prime še - forum je tak kot je bil dopoldne in nimam iskalnega niza, še manj drugi omenjeni dodatek, ki sploh ne vem kaj bi to bilo.

Gustaf

Gustaf
Št. sporočil: 7414
Datum objave: 14.06.2013 19:07:43 Citiraj objavo Pošlji ZS

Heh, tanč, nikamor ni skril - "to do" lista je nekak "neuradno-uveljavljena" lista med nami, tehničarji. Kaj to pomen? Preprost si nekam zacahnaš, kaj moraš ŠE narest, zato da ne pozabiš ob vsej gori dela smile

Who are you to question my sincerity
For now you are high on yourself

1tan

1tan
Datum objave: 14.06.2013 20:35:17 Citiraj objavo Pošlji ZS

ja hvala zdej zastopm tut jest....pa iščem pa brklam pa nč....važn, da zdej jest vem kaj pomeni "to do" - pa že zdavnej sm vam rekla, da mi je "tehnika" španska vas....

1tan

1tan
Datum objave: 17.06.2013 14:35:27 Citiraj objavo Pošlji ZS

naj vas obvestim, da fantje pridno urejajo portal. Danes se je pojavila večja pasica s prikupno sliko zabave željnih kot omizje, ki zgovorno vabi, da se z nakupom v e-mestni trgovini podpira nadaljnji razvoj portala. Cenovnih variant ne bom razkrivala, ker nisem prepričana, da bodo ob otvoritvi ostale, za primer le Modiano tarok karte, kjer je ob njih izpisano: so ene najbolj znanih kart za igro taroka. Gre za plastificirane italijanske karte, ki imajo gladko teksturo, kar jih naredi bolj drseče, hkrati pa se hitreje mešajo in tudi lažje delijo. Tudi v stiku s tekočino se bolje odrežejo kot navadne kartonaste karte, kar je pogosto glavni razlog, da jih igralci taroka vzljubijo.Spletna cena: 6,90€

Tudi ostale cene so mikavne, nižje kot v običajnih štacuncah, preverjala sem celo original Piatnikovo stran

http://www.tutsch.at/piatnik_tarock_spielkarten.html

pa je naša bodoča štacunca za spoznanje nižja. Sicer ne vem, koliko bo nanesla z dostavnimi stroški oz. s tistim delo, ko ti poštar prinese paketek in je potrebno zanj plačati poštno storitev. Kot ste razbrali bo za nas to opravljala  , vsaj tako kaže ikona. 

jutri pa o samem poteku spletnega nakupa in o košarci, ki jo bomo polnili.   

Mladen

Mladen

Admin Št. sporočil: 860
Datum objave: 17.06.2013 20:08:05 Citiraj objavo Pošlji ZS

Pa mogoče še namig - ob otvoritvi portala in štacune bo vse registrirane uporabnike pričakal še otvoritveni popust, kodo za uveljavitev popusta pa vam bomo po otvoritvi poslali na vaše maile, tako da čimprej preverite ali ste prijavljeni s pravimi maili, saj vas ima kar nekaj še email.si naslove notri ali pa ste se pri mailih enostavno zatipkali smile

Prenova e-mestnega utripa