da ne bo nevšečnosti kasneje, link iz starega T4 pod zavihek igre in okence pravila je tole:
http://e-mesto.si/portal/igre/tarok4/pravila/
linka novega portala,kjer so pravila najbrž ne smem vpisat zato si berite v vrhu sami....jaz med enim in drugim ne vidim niti novih slik kart, še manj bistvenih sprememb vsebine.
aha pa še neki...tut tu je pdf kr poglej, neki ste zbrkali in pol bo zbrka, ko se javijo lastniki teksta
podrobna analiza kaže, da je vsebinsko in slikovno do pičice enako - razmislite o avtorstvu
popravite tudi slovnično napako:
LAHKO PRENESETE
Živjo,
slovnične napake popravljene, hvala. Glede pravil kot rečeno - bo RiLe povedal. Vem da je nekaj popravljal že stara pravila pred kratkim, ker se je potem PDF razlikoval od tistega, kar je bilo napisano direktno na portalu in potem smo še to menjali... Več res ne znam povedati.
kaj naj rečem, dobro to midva harmonirava in v slogi je moč pravjo....sledite mi z vso hitrostjo in urejate vse tisto, kar sem jaz opazila. Bi vas pa rada opozorila še na nekaj pomembnih, ker potem s prenosom zagotovo ne bo več časa, ker boste imeli delo s članarino, štacunco in paketki in sploh z delovanjem in spremljanjem kar ste ustvarili.
Zato bi bilo smotrno, da že zdaj uničite, pobrišete teme iz foruma:
* če ste se odpovedali sredinci temo danes za vas na prvi
* če ne bo premetanke, tetri4 in enke, ki jo itak nikoli ni bilo, vse tri obstoječe teme
Ob tem naj dodam, da bi bilo pametno nekam prenest tudi zbrana navodila in razdelka skupnost
potrjujem, da zdaj tudi ZS na novem portalu deluje. posamezniki si za vsak slučaj kaj pomembnega le shranite, da ne bo potem panika. Ker sem obveščena, da se bo statistika vodila le igralno, to pomeni, da izgubljamo desni spodnji kot, kjer smo videli prisotnost v niknejmih, videli koliko nas je skupaj in kateri smo ta hip prisotni - in to potegne za sabo, da se bomo videli le v čakalnih prostorih ob mizah. Toliko v vednost o tem, kako in s kom se boste dogovorili za igro je zdaj drugo vprašanje.
Hkrati izgubljamo tudi forumsko statistiko v smislu koliko tem imamo odprtih, katera je najbolj aktivna, kdo je najbolj aktiven forumaš in kdo je največ prispeval v poste.
Poslavljamo se tudi od črne table in od tu dalje boste na mizah umetniki sami in od prvega, ki skliče mizo bo odvisno koga bo izločil iz igre. Temu rečemo admin mize, čeprav bi jaz tu predlaga drugačno ime, ker 75% folka ne zastopi da ta admin nima veze "z vrhovnimi" oziroma odgovornimi portala in spletne igre. Tudi temo črna tabla morate vsled tega uničiti z novega foruma.
Omenila sem že, da je tris grafa tortnega modela velik in zajema statistično le igro: največ doseženih točk taroka, največ odigranih iger taroka in najboljši v povprečju točk. Zagotovo se bo odprlo kasneje ? še o kateri statistiki, ki jo boste v prenosu uničili....pa pustimo času čas
še nekaj drobnarij bom skušala danes popisati, samo vem, da tu "gorimo" le še par dni in za kaj več ne bom imela časa
vsi tisti, ki ste e-člani (in ste že zdavnaj vplačali članarino) teh je v zavihku 80, boste avtomatsko na novem portalu deležni članskih ugodnosti in malo kasneje konec poletja tudi elitne "prave mize", do takrat pa ostaja prenešena beta, ki že teče in deluje. Tejle beti bomo morali najti novo ime, saj bo brezplačna in prehaja iz bete v pravo verzijo....zaenkrat ji bom rekla BB(brezplačna beta)
Ob že obstoječih članih se pričakuje večji naval vpisa prav v poletju pred otvoritvijo pravega T4 - unega članskega, saj se nudi pristopna akcijska cena in druge ugodnosti o katerih še ne smem govoriti. S tem bodo izpadli tudi obarvani uporabniki od črno-zelene-modro-rdeče. Na tem mestu naj povem, bom tudi lažje spala, da nas je kar nekaj med vami, ki smo "lažno" ali kako naj rečem "modro obarvani" s strani takratnega vodstva v navezi Rile,snejbi,metty,mucek - to smo si zaslužili kot V.I.P. aktivni obiskovalci z dopirinosom na portal. Za ta poklon se še enkrat, to pot, javno zahvaljujem.
Pričakujte meil in otvoritveno kodo, ki jo čimprej izkoristite.
Kakor koli že, skoraj da po šestih letih združitve z enko.si se e-mesto od tu poslavlja. Ker pa moram še malo "zakomplicirat" bi tu dodala tole: nekateri smo prisotni že od začetka, od davnega 2004 - bilo bi lepo, da se v profil izpiše pravi datum registracije in ne ta, ki ga nosimo večina staroselcev iz združene baze september 2007. Tako bi bilo vidno in jasno marsikaj, tudi to, koliko let je posameznik prisoten.
POPRAVITE še eno pravopisno napako in sicer: Regija:Gorenjsla
Jutri vam izpišem še zadnje informacije in napotke, morda še kaj, kar sem do sedaj pozabila nehote, potem pa...bo, kakor bo!