Tudi jaz se pridružujem vsej pohvali. Malo mi je poznano programiranje in vem koliko truda je potrebno vložiti vanj. že samo ena mahna nepazljivost in že povzroči ure in ure iskanja.
Torej nov portal se dela in upam, da tudi igralci dodelujejo svoj odnos do igre.
Držim pesti za čiprejšnji nov portal, čao
1tan, tebi pa dolgujemo malo bolj obširen odgovor:
bom danes samo o portalu, v igro se bom spustila med tednom; trenutno zgleda v redu, mislim, da se bomo spremembe videza in ostalih pritiklin navadili. Bi pa želela, da nekam vtaknete logo e-mesta, ker se mi zdi "vreden" in bi nas moral spremljati v prihodnjost, kamorkoli že pomo padli - meni osebno nekaj pomeni in prav bi se mi zdelo, da "potuje" v novosti z nami.
opažam jeziček forum v zgornjih zavihkih, ali to pomeni, da forum ne bo imel več toliko veljave in bo vse delovalo tako kot zgleda in ne bomo več imeli pregleda, tako kot sedaj v zaznamkih skupnost
sprašujem tudi kaj se smatra pod zavihek trgovina, pojem mi je popolnoma jasen, da ne bo pomote, se bo tržilo le kar sodi med T4 al kaj več oz. pojasnite mi kaj ste mislili pos to. Da brez oglasov in reklamnih pasic ne moremo več obstajati razumem, čemu zdaj služi novi jeziček.
predvsem pa sledeče: nove igralne mize sem rekla, da dobijo svoj komentar pozneje, sicer so čisto "betine", ki mi od nikol niso bile povšeči...ali bo z novim portalom teklo oboje: tako beta al zofka al kar že bo ratalo in tudi legendarni T4...al se obetajo spremembe in kera ukinitev.
toliko za danes, več sprašujem v marcu
1. logo bo vsekakor in je že vključen, samo na screenshotu ni viden, ker bi moral potem rezati spodnji del slike. Tako da brez skrbi - logo ostaja, mogoče bo samo malo modificiran.
2. forum bo deloval po zelo podobnem principu, le da bo malce bolj prijazen za uporabnike. Z leve ni vidna "skupnost", ker je screenshot narejen ko uporabnik še ni prijavljen. Privatna sporočila ostajajo, še naprej boste lahko pošiljali tudi vice, povezave itd.
3. Trgovinica, ki jo bomo dodali, bo na začetku tržila T4 produkte in pa mogoče še kakšno zadevo od Piatnika, za katero menimo, da je zanimiva za vas (druge igre s kartami, namizne igre ipd.). Ne bomo pa prodajali pralnih strojev, parfumov in drugih nepovezanih artiklov
Maksimalno se bomo potrudili glede cen, sicer kot nova spletna trgovina nimamo še ugleda pri dobaviteljih, ampak v kolikor nam na začetku uspe pokazati, da smo resni, bomo tudi v bodoče dobili še boljše pogoje in s tem boste tudi kupci dobili še boljše pogoje
Plan je vsekakor, da v E-mesto trgovinici dobite vse artikle za Tarok in sorodne igre po najnižjih cenah v Sloveniji.
4. najprej bo aktiviran prenovljeni portal, kjer bo igra sama še vedno nespremenjena. Ko pa bo naš prašiček poln s kovanci pa bomo dodali tudi novo igro. Zaenkrat lahko povem toliko, da ste lahko brez skrbi in bo ena od verzij taroka še vedno ostala brezplačna, ne želimo se iti neko ekskluzivo. Člani pa bodo dobili dostop do nove igre, torej to bo bolj namenjeno tistim, ki si želijo "bolj resnih" iger in ki se zdaj pritožujejo, da imajo slabe soigralce, da se dolgo čaka na potezo, da soigralci skačejo not in ven iz igre itd. Torej razvita bo naprednejša različica igre, ne bomo pa kot nekateri konkurenti z željo po dobičku onemogočili brezplačno igranje vsem ostalim.
Lp
se zahvaljujem za pojasnjeno in za odgovore na moja vprašanja....no sej bo, vidm da ste na dobri poti tudi kar se moreče tišine, ki je vladala z vaše strani do nedavnega....brez zamere, kar je res, je res
zanima me zdaj s portalom v vezi še: * ali bodo vidni tudi aktivni uporabniki, da vemo kdo ta hip brklja po prvi in še * kako bo z obstoječo sredinco in glasbeno informativno popestritvijo - bomo to umaknili v bodoče ali bo kaj prostora tudi zanjo
se zahvaljujem za pojasnjeno in za odgovore na moja vprašanja....no sej bo, vidm da ste na dobri poti tudi kar se moreče tišine, ki je vladala z vaše strani do nedavnega....brez zamere, kar je res, je res
zanima me zdaj s portalom v vezi še: * ali bodo vidni tudi aktivni uporabniki, da vemo kdo ta hip brklja po prvi in še * kako bo z obstoječo sredinco in glasbeno informativno popestritvijo - bomo to umaknili v bodoče ali bo kaj prostora tudi zanjo
Se strinjam glede tišine, ampak po slabih izkušnjah v preteklosti se enostavno nismo upali nič napovedovati, dokler ni bilo že skoraj narejeno in smo lahko rekli - to je to. Tu vmes so bile vožnje na Dunaj do Piatnika, zgubljanje živcev z indijskimi programerji (ker si drugih nismo mogli privoščit), parmesečne zamude programerjev in še ogromno enih zadev, ki so nam uničevale živce, ampak zdaj res upam, da je pred nami še samo finiš...
Glede aktivnih uporabnikov - ne vem če ima smisel... Namesto tega smo malo bolj nameravali vključiti uporabnike v naše Emesto na Facebooku, da se nas še tam nabere malo več in lahko kakšno rečemo oz. promovirat forum, tako da bo vidno več zadnjih tem...
Glede glasbene popestritve - zadeva bo ostala aktivna na forumu, na prvi strani pa se nam ne zdi več primerno, ker bi bila prevelika gužva, če tja vse stlačimo.
Hvala za predloge drugače, vabim tudi druge, da se opogumijo s svojimi. Bomo skušal dat v kratkem še slike podstrani, da boste lahko povedali svoje mnenje.
pa bohlončkej ponovno, pa berem te vaše traume zdej, še dobro, da ni kdo na urgenci pristal....no šalo na stran, resno sprašujem: na novem portalu vidim desno zgoraj logo Piatnik, a to pomeni, da vožnje niso bile čista zguba, berem namreč ekskluzivni partner za spletno trgovino v Sloveniji - to pomeni ogromno, če ste v tem uspeli....in če je temu tako, pričakujem v igri in kartah "njihove jelenčke" na zadnji strani.
pa tut meni bo lažje, če bo še kdo kaj vprašal, komentiral, predlagal, da Mladen ne odgovarja zdaj le meni pač pa vsem, ki ste celo leto nergali z mano vret'
a tale tudi ostaja z nam ? 
noče mi jo gor fliknt, najbrž je zaščitena, to je una tarok4 s fackotom škisa, ki jo vidimo