malo sem v skrbeh ob tej tišini vas uporabnikov, ki ste dnevno ali občasno aktivni. Novico ste zagotovo prebrali, tudi priložene slike so več kot zgovorne, le vi ste nekam čudno tiho.
Mar ne bi bilo bolje, da zdaj težite, nergate.... kot po tem, ko bo "naša prva" na novo obelodanjena. Če je kaj za rešit in kaj za popravit bi bil zdaj pravi čas, da trud "ta rdečih" ni zaman. Vsak predlog ali izboljšava, pregledost in funkcionalnost portala bo več kot dobrodošla tudi z naše/vaše strani.
No, kje vas čevelj žuli?
A bo tud tk trapast štel kt zdej ??
Gre en padalc vn,pa use podere (valat )
Mize bi mogle bit kt na starmu,da ti karte ostanejo iste tud če nov pride igrat !!!
a če prav razumem bomo vrteli z novim portalom stari T4 in beto verzijo in še nekaj povsem "frišnega" - torej tri različne mize? in katera od teh bo postala plačljiva?
pa ko smo že ravno v igri in pr kartah....mene namreč zelo moti postavitev kart v roki...tečejo namreč za moje pojme kontra, načelno se jih zlaga tako, da je od manjše k večji iz sredine, tako kot je to zamislil gregor pred leti in tako kot jih nameče v starem T4...a lohka okol tega razvijemo klepet al vam je vseeno kako stojijo, konec koncev izhajam tudi iz igre "v živo" in večina igralcev ki jih poznam zlaga ravno obratno kot imate na sličici zdaj vi.
a če prav razumem bomo vrteli z novim portalom stari T4 in beto verzijo in še nekaj povsem "frišnega" - torej tri različne mize? in katera od teh bo postala plačljiva?
pa ko smo že ravno v igri in pr kartah....mene namreč zelo moti postavitev kart v roki...tečejo namreč za moje pojme kontra, načelno se jih zlaga tako, da je od manjše k večji iz sredine, tako kot je to zamislil gregor pred leti in tako kot jih nameče v starem T4...a lohka okol tega razvijemo klepet al vam je vseeno kako stojijo, konec koncev izhajam tudi iz igre "v živo" in večina igralcev ki jih poznam zlaga ravno obratno kot imate na sličici zdaj vi.
Živjo,
kar se tiče iger bo stanje 99% takšno - stari T4 bo odšel na zaslužen večni počitek, ker enostavno ne moremo brezplačno več vzdrževati 2 iger hkrati, drugi razlog je tudi ta, da se potem igralci delijo - eni so tu eni so tam in potem se čakamo... Že sedaj ZELO improviziramo, da lahko ta igra sploh laufa, imamo probleme postavit nazaj, ko enkrat dol pade itd.
Sedanja beta ostane v takšni obliki kot je in ostane brezplačna za vse igralce, tako kot sedaj.
Pride nova igra za e-člane, to pa je tista, od katere smo pokazali prvi predogled dizajna, kmalu pa pošljemo že drugega. To je tudi igra, ki ima ekskluzivno v Sloveniji podporo direktno od Piatnika. V to igro polagamo veliko upanja, saj je eden od načinov, da tole naše E-mesto končno še bolj zaživi in na koncu tudi preživi ![]()
Kar se tiče postavitve kart - hvala za mnenje, predebatiramo v ekipi, zdaj je ravno pravi čas za take ideje! Jaz osebno recimo različno zlagam karte, taroke dam povsem levo ali pa v sredino, odvisno od drugih barv in igre (pa tudi zato, da se ne ponavljam in drugi dojamejo koliko imam še tarokov)
Vsekakor dobrodošla ideja