Prijava

Prenova e-mestnega utripa

1tan

1tan
Št. sporočil: 17172
Regija: Ljubljana z okolico
Datum objave: 06.06.2013 21:40:29 Citiraj objavo Pošlji ZS

forumski del je obdržal vso svojo tematiko, kjer se res najde veliko uporabnega, pa tudi zabavnega..."sto ljudi - sto čudi" prav'jo ... možnost dodajanja novice in citiranja že obstoječe sta vidno označeni : odgovori na to temo v zelenem okvirčku spodaj in citiraj objavo v modrem okvirčku zgoraj. Pridobili smo novost, da je od tu možno poslati ZS osebi, ki je pisala vrstice.

Deluje zelo "sveže" in učinkovito tako za oči kot samo postavitev v skladnih barvah portala. Me pa blazno moti ikonski del, ki je označen namesto obstoječega sončka od ketrega se bomo poslovili - z eno oranž kocko ( ki je žal ne morem prenest v vidno, ni te opcije= zgleda pa tko, ko en oranž delček iz  kockovne ploskev iz rubikove)

Če se mene vpraša bi jaz tu dodala: v to oranž kocko ta krasen motiv novega loga in po moje bi prou pasalo ; in ker že obstaja se ga da toliko pomanjšati, da bi sedel notri in popestril forumsko iskanje....pa tu sem prepričana, da ni veliko dodatnega dela za mojo idejok, a bi hotli rzmislit o tem, ker s tem ne skazimo ničesar obstoječega v tej krasoti novega portala.  

//6.6.2013 21:42:57 uredil 1tan

//6.6.2013 21:43:41 uredil 1tan

1tan

1tan
Datum objave: 07.06.2013 17:19:55 Citiraj objavo Pošlji ZS

zavihka uporabniki in E-člani najbrž ne potrebujem posebej predstavljati, res pa je, da nekateri gumbki še ne primejo ali ne delujejo pravilno. Ko si namreč nekoga dodaš med prijatelje iz moškega nastane ženska itd. - se ureja in popravlja. Je pa najlepše vidt' tudi spodnjo vrstico in sicer: E-Mesto d.o.o - Vse pravice pridržane 2004 - 2013

Uff dolgo, zelo dolgo obstajamo in sam tiščim pestke, da OBSTANEMO.

1tan

1tan
Datum objave: 09.06.2013 21:17:22 Citiraj objavo Pošlji ZS

kar se tiče e-članstva bo v profilu posameznika izgledalo takole

Pridobljeno članstvo: 30.05.2013 12:00
Veljavnost članstva: 30.05.2014 12:00

in od uporabnika bo odvisno za koliko časa pristaja:

1 mesec                        6 mesecev             12 mesecev

cena 15€                     cena 25€                  cena 30€

( vpisane so "trenutne" članarine"wink

kaj več o njih bodo povedali  »ta rdeči«

//9.6.2013 21:18:42 uredil 1tan

1tan

1tan
Datum objave: 10.06.2013 08:03:38 Citiraj objavo Pošlji ZS

malo več o zavihku "trgovina" bom napisala v prihodnjih dneh, danes se bom dotaknila le možnosti plačila, ki ga bo novi portal podpiral. Zaenkrat je možno plačati: in ter UPN obrazec

Mladen

Mladen

Admin Št. sporočil: 860
Datum objave: 10.06.2013 19:54:16 Citiraj objavo Pošlji ZS

Navedene članarine so že z vključenim otvoritvenim popustom, zdaj si nam pa presenečenje pokvarila Jezik ven

1tan

1tan
Datum objave: 10.06.2013 21:15:47 Citiraj objavo Pošlji ZS

se močno opravičujem in če bi to lahko zavila v celofan, bi mi bilo lažje pri srčku. Sorči...in moj namen je bil poslanstvo ogleda portala in seznanitev vseh nas z novostmi, kar mi je bilo z vaše strani zaupano in dovoljeno. Res mi je "bet" zdej....a sploh lohka še kaj izpišem; ostalo je še nekaj materiala za obelodanit, pa sem zdaj v težki skepsi.

Sicer pa, včasih je trud poplačan na tak ali drugačen način...

Prenova e-mestnega utripa