Pri članski različici upamo na to da ne bo teh mord igralcev, načeloma bi lahko s parimi potezami močno vplivali na take igralce ampak to potem ne bi bil več tarok. Igralci bojo mogli sami razmislit kaj je prav in če ne bodo podpirali takih iger in se ne bodo pridružili taki mizi se lahko zadeva sama od sebe uredila.
sem prav vesela, da se je porodila debata, cel teden sem imela filing, da pišem samo sebi o novem portalu...no pa naj nadaljujem.
na zavihku igre bomo srečali čudovitega škisa, ki ga nismo vajeni za vstop v igro: tako T4 kot T3. Moram povedat, da me je slika fascinirala in kapo dol za ta dizajn stvariteljem. Če mi vodstvo dovoli, bi sliko rada pokazala tudi ostalim uporabnikom...ali smem prenest to krasoto na ogled? Dodano je vse: tako navodila, zahteve, FAQ in pravila. Ob kliku na njih je razloženo do podrobnosti in vsak najde tisto kar ga morebiti muči...ni da ni
v samo igro me sicer ne spusti, tako da vam teh podrobnosti ne morem pobliže predstavit.
Bom pa poročala še o čem kar opažam v prihodnjih dneh.
no tko se govori, je pa lepo prej povprašat ane, pa hvala!in tale škisko za vstop v igro zgleda naravnost odlično...zdej sam še igro čakamo konec poletja
pa da danes ne ostane samo pri paši za oči, poročam dalje: * v zavihku povezave, ki jih poznamo že od tu ostaja tematika enaka, tako video povezav kot URL povezav. Je pa način dodajanja vsaj zame zelo preprost, celo bolj ajnfoh kot je bil. To pa tudi nekaj šteje.
*ostaja nam tudi zavihek vicoteka in vse kar je bilo do sedaj vloženega, tudi možnost dodati novo smešnico obstaja.
zato bi povprašala za vaša mnenja- vas uporabnike in tudi »ta rdeče«, ker prostora je dovolj na stranici za ta dodatek. res je, da se do vsega tega pride s postopkom daljših klikov z novim portalom, pa vendar ali je ta opcija tako težavna in tehnično neugodno izvedljiva...pojma nimam koliko dela to potegne za sabo, bi bilo pa zaželjeno, da imamo tudi to