Prijava

Prenova e-mestnega utripa

Mladen

Mladen

Admin Št. sporočil: 860
Regija: Ljubljana z okolico
Datum objave: 08.04.2013 14:09:55 Citiraj objavo Pošlji ZS

kobajagi hvala za argumentiran odgovor, s tvojimi trditvami se načeloma strinjam, tako da bomo razmislili o 2 opcijah:

- administrator igre odloča o tem, ali se igra nadaljuje ali pa se karte ponovno razdelijo (če dol pade administrator, je administrator tisti, ki se je prijavil drugi in odloča on)

- igra se nadaljuje v vsakem primeru 

1tan

1tan
Št. sporočil: 17172
Datum objave: 09.04.2013 22:15:45 Citiraj objavo Pošlji ZS

jest bi bla takoj beta testrca, sam recte mi zakaj moram v meil vm poslat moje kompletne osebne podatke...a še ne veste dovolj o meni? a vm ni dovolj moj nik, pod njim me vsi poznajo...je pa ja lep no...kej fali 1tan imenu?

Mladen

Mladen

Datum objave: 10.04.2013 10:08:14 Citiraj objavo Pošlji ZS

1tan nujno rabimo te podatke iz večih razlogov, brez skrbi, ne bomo jih posredovali nikamor naprej oz. tretji osebi, zgolj zato, da točno vemo, kdo dostopa do določenih zadev + iz enega tehničnega razloga + iz enega razloga, ki ga boš zelo vesela, a je zaenkrat presenečenje. Torej imamo 3 razloge! smile

1tan

1tan
Datum objave: 14.05.2013 16:29:52 Citiraj objavo Pošlji ZS

bi po mesecu dni morda lahko vedeli kaj več, pravzaprav nucamo informacije kako se odvija, kaj so ugotovile beta testerce in še kaj....Pa ne vem no, a morem sam bezat, al lohk tut sami kej poveste, da ne tavamo zopet in se zaletavamo v zid. Sej morda se vam zdi, da ni potrebno, da smo obveščeni, samo jest "naš folk" tko visoko cenim, da se mi zdi umesno, da vemo kaj dogaja

sej ne prosim zase, prosim za vse uporabnike kako novo informacijo

Mladen

Mladen

Datum objave: 14.05.2013 22:44:21 Citiraj objavo Pošlji ZS

Sam portal je dokončan 99%, se že menimo za prenos po strežnikih itd. Kar se tiče same igre smo v dodelavi dizajna, igra naj bi bila popolnoma zaključena sredi julija. Več težko povem, tudi nas živcira, da toliko traja, ampak vsak dan odkrivamo nove majhne napakice, ki jih je potem potrebno odpravljati...

1tan

1tan
Datum objave: 29.05.2013 16:23:34 Citiraj objavo Pošlji ZS

ker imam »zeleno luč« vodstva in njihovo privoljenje vam bom počasi razkrivala drobce novega portala, ki ga smem že spremljati. Trenutno ga odkrivam in bliže opazujem sama, o vseh večjih podrobnostih pa poročam jutri, pojutrišnjem - sledite in se veselite...

takole pa bo izgledal ob svečani otvoritvi novi logo

Prenova e-mestnega utripa