Pozdrav.
Flybejba...tudi ti nisi tu gor prijavljena s tvojim pravim imenom in priimkom, moje ime je Jože, priimek pa Orel, če ti sedaj bolj ustreza.
Aja, mogoče te moti, da trenutno nisem eltni član. Na tem portalu sem registriran od 9.6.2013 in imam odigranih ogromno iger. Trenutno pa res nimam plačane članarine, ker zaradi posebnih okoliščin trentuno ni časa igrat taroka. Vsekakor pa plačam članarino, ko bo zopet čas za igro.
Še enkrat, moje mneje je, da bi raje, da ostane točkovanje kot povprečje točk in ne rating, samo to želim. To velja za igranje na splošno, ko ni omejeno število iger. Za turnir, ko imajo vsi igralci enako število iger pa rating vsekakor podpiram.
Admin je prosil za mnenja in želje, jaz pa sem napisal kaj želim, to je, da ostane povprečje točk. Samo to.
Imejte se radi!
Lep pozdrav, Jože Orel
Nisem te zasledila igrati, zato pomislila, da igraš pod drugim nikom, nekateri jih imajo namreč več...in nikoli nisem imela v mislih pravega imena...pardon.
Pa da čisto ne zasmetim teme, ko bo portal na novo postavljen, morda neobvezni mail "nekoč že članom" ....
Pa, če ste natančno prebrali, bo rating delan po pravilih tarok zveze.
Če bo temu res tako bo rating štel le pri turnirsko odigranih igrah, torej bo vsem igralcem na razpolago enako število iger. Predčasno zapuščanje miz ne bo všteto. Zapuščena miza pomeni 0 točk, morda še kazen z negativno razliko in prepovedjo igranja na 3 turnirjih ![]()
Tako bo verjetno le za PRO igre - torej igre v 3.
Kako pa bo za ljubiteljske igre v 4 in igranje kar tako .. bo pa že šef povedu , saj pravi da imajo na zalogi mnogo presenečenj...
Živjo, hvala za prva mnenja.
Naj povem, da nisem seznanjem s konkurenco, niti nisem nikoli igral pri njih.
Naj povdarim, da močno sodelujemo s krovno organizacijo za tarok v Sloveniji in bomo uporabili njihova pravila, napotke, nasvete.. Po kom pa se "konkurenca" zgleduje, nevem.
Glede ratinga - če želimo, da bo to pravi tarok bodo turnirski deli po glavnih in edinih pravilih, ki kaj veljajo in imajo neki smisel za resne tarokaše in mojstre.
Za vse rekreativce pa bomo lahko imeli več različnih lestvic, od povprečja do ratinga in še kaj drugega. Bo pa za rekreativce še marsikaj drugega zanimivo za samo igro.
Pa, če ste natančno prebrali, bo rating delan po pravilih tarok zveze.
Če bo temu res tako bo rating štel le pri turnirsko odigranih igrah, torej bo vsem igralcem na razpolago enako število iger. Predčasno zapuščanje miz ne bo všteto. Zapuščena miza pomeni 0 točk, morda še kazen z negativno razliko in prepovedjo igranja na 3 turnirjih
Tako bo verjetno le za PRO igre - torej igre v 3.
Kako pa bo za ljubiteljske igre v 4 in igranje kar tako .. bo pa že šef povedu , saj pravi da imajo na zalogi mnogo presenečenj...
Hvala za pojasnilo snejbi. Res je, nisem natančno prebal. Se opravičujem za smetenje.
Želim vam same dobre igre in prijetne soigralce.
Kje ste zdaj vsi, ki imate kake predloge?
Kakšno je vaše mnenje glede 42 iger na krog?
Tisti, ki hitro igrajo/mo, to zmorejo v eni uri - kaj menite ostali? Čas igranja bo omejen, menda bo odštevalnik prilagajal hitrost odštevanja glede na ''tahitre mize''.
Kaj menite o nedelji kot igralnemu dnevu?
Kaj menite o treh krogih na dan?
Zdaj je čas za predloge, ko je igra v delu, da ne bo potem panika ![]()
Kje ste zdaj vsi, ki imate kake predloge?
Kakšno je vaše mnenje glede 42 iger na krog?
Tisti, ki hitro igrajo/mo, to zmorejo v eni uri - kaj menite ostali? Čas igranja bo omejen, menda bo odštevalnik prilagajal hitrost odštevanja glede na ''tahitre mize''.
Kaj menite o nedelji kot igralnemu dnevu?
Kaj menite o treh krogih na dan?
Zdaj je čas za predloge, ko je igra v delu, da ne bo potem panika
42 - kul, nedelja je ok (vsaka nedelja?), trije krogi so ok, če jih ni treba odigrati zaporedoma....me pa zanima...ali bo vključitev na mizo naključna, da ne veš, s kom boš igral ali po ustaljeni praksi? In še - obvezno kaznovanje z predčasnim odhodom - recimo - 140
...pa vidim, da admini testirajo...očitno gre zares