Prijava

Reklamna pasica portala

1tan

1tan
Št. sporočil: 17172
Regija: Ljubljana z okolico
Datum objave: 02.07.2009 10:59:35 Citiraj objavo Pošlji ZS

iiiiii kok lepo novo pasico imamo.......ko iz pravljice deluje.....

\"\"

kaj pa pomeni spodnje........smo jim dali prostor al smo jim portal dizajniral al kaj....

in še neki me zanima: ko klikneš njihov jeziček o nas......in se predstavijo - imajo točno taka vprašanja kot so moja na rdeči preprogi ............smo kako povezani zdej? al so mi idejo ukradli?

sam prašam.........brez panike, prosim\"Osramočen\"

RiLe

RiLe
Št. sporočil: 1592
Datum objave: 02.07.2009 13:27:48 Citiraj objavo Pošlji ZS

Smo povezani ja, izmenjava pasic. Kar se pa tiče kradenja ideje pa lahko to tudi tebi jaz rečem, ker sem pred približno 12 leti imel svojo prvo spletno stran na kateri sem imel tudi tak opis smile se pravi si ti meni ukradla haha \"Jezik

1tan

1tan
Datum objave: 02.07.2009 13:50:09 Citiraj objavo Pošlji ZS

RiLe je rekel:
Kar se pa tiče kradenja ideje pa lahko to tudi tebi jaz rečem, ker sem pred približno 12 leti imel svojo prvo spletno stran na kateri sem imel tudi tak opis smile se pravi si ti meni ukradla haha \"Jezik

takrat pa jest še zase dobr vedla nism.......\"Presenečen\"

1tan

1tan
Datum objave: 08.06.2011 21:28:45 Citiraj objavo Pošlji ZS

vidim da je zamenjana reklama...nč več ni "betkina oz. z nasmehom"...kar pomeni, da je bil nekdo od osebja gor, najbrš vemo kdo! ...a tut tolko nima v hlačah, da bi se nam javu med vrstice ali kako drugače v sredinci...kako malo smo vredni in kako malo se poznamo...žalostno res, trga se mi srce po sedmih letih tukile gor...

1tan

1tan
Datum objave: 14.08.2011 19:09:44 Citiraj objavo Pošlji ZS

šele zdajle sem na nedeljski dan prišla na portal, prebrala novičke, ki jih je malo...me pa strahovito moti, blazno me moti...in ne morem bit' tiho, bom kar povedala: reklamne pasice, ki so danes zasvetile tule

mi je sicer jasno, da s kliki nanj služi portal denarce al kaj vem kaj, ampak: koliko trikotnikov vidim? ste 10.000 obiskovalec za nagrado! imate še 49 sekund časa! nekdo je zaljubljen v vas, klikni brš....

a nam je to res potrebno, ker deluje neokusno, za lase privlečeno, natega za naivce in še kej lahko izpišem....zdej nam manjka samo še una, ko se prekrije ekran z neko navlako, pa iščeš un X zapri, da lahko počneš tisto, po kar si prišel na www stranico

NI MI VŠEČ IN SEM PROTI 

tarok4

tarok4

Admin Št. sporočil: 385
Datum objave: 14.08.2011 19:28:22 Citiraj objavo Pošlji ZS

Ni problem tan, prispevaj vsak mesec za stroške, ki jih imam za portal pa umaknem vse oglase! Lahko pa umaknem vse oglase skupaj stranjo na 1x pa smo rešli zadevo.

Reklamna pasica portala