Prijava

Reklamna pasica portala

1tan

1tan
Št. sporočil: 17172
Regija: Ljubljana z okolico
Datum objave: 14.08.2011 19:38:39 Citiraj objavo Pošlji ZS

sem pričakovala "visok pritisk" in tole reakcijo....zadela sem enourno nagrado

morda bi bilo mnogo bolje povprašati koga izmed nas, ki smo prisotni non-stop takole: bi bil kdo pripravljen biti mecen...zagotovo je kdo z d.o.ojem in s.p.eji, ki ima težavice z bilanco ob zaključku leta...kam in komu nakazati denarce (saj vemo o čem govorim) o dobrodelnosti s katero ni davčnih obvez itd. 

tarok4

tarok4

Admin Št. sporočil: 385
Datum objave: 14.08.2011 19:54:30 Citiraj objavo Pošlji ZS

Stvar je prišla tako daleč da je potrebno za test sprobat tudi tako varjanto. Osebno tut meni ni všeč ampak če bo to razlog da se portal pusti živeti bom potrpel in zamižal z enim očesom..

Za enkrat bo obstalo tako, če pa se najde kakšen boljši nadomestek pa se zmeraj še lahko zamenja. 

1tan

1tan
Datum objave: 16.08.2011 22:20:43 Citiraj objavo Pošlji ZS

no ja sej mi je v zadoščenje, da tudi "vrhu" tole ni povšeči, ker res deluje moteče ko bereš novičke in klikaš zavihke....a lahko izprosim vsaj to, da jih flikneš na eno stran, ne da migetajo po celmu ekranu kukr se kermu zahoče...a bi vsaj to bilo mogoče

1tan

1tan
Datum objave: 19.08.2011 15:54:03 Citiraj objavo Pošlji ZS

bom samo vprašala...a se stvari kej premikajo, al mi bo unle boksar v levem kotu še dolgo migetal in en Jasmin's bi me rad upecou, kr ena obvestilca pošilja...

resno ? ali so po nekaj dneh stvari in dotok klikov prinesla spremembo, se kej pozna al prou nč

1tan

1tan
Datum objave: 17.07.2012 15:19:58 Citiraj objavo Pošlji ZS

tole temo moram še obudit predno grem ribicam naproti...že dolgo se vanjo ni nič pisalo zato bom jaz : da utripajo v poletje najbrš vidte vsi, tri imamo-in vse lepe stvari so tri -vera, upanje, ljubezen-

ne morem mimo tega, da ne izpišem....menda veste, če pa slučajno ne, ne utripajo zaman, tu so z razlogom...upoštevajte ga po svojih najboljših močeh ..

1tan

1tan
Datum objave: 14.08.2012 16:45:19 Citiraj objavo Pošlji ZS

in da beležim slovnično nepravilnost pri oglaševalcu na naši strani......NEZASLIŠANO, potrebujejo lektorja, se javljam pa bomo skompenzirali in denarce skupaj šteli

Uprabljate tablični računalnik?

Da
Ne

Reklamna pasica portala