sem pričakovala "visok pritisk" in tole reakcijo....zadela sem enourno nagrado
morda bi bilo mnogo bolje povprašati koga izmed nas, ki smo prisotni non-stop takole: bi bil kdo pripravljen biti mecen...zagotovo je kdo z d.o.ojem in s.p.eji, ki ima težavice z bilanco ob zaključku leta...kam in komu nakazati denarce (saj vemo o čem govorim) o dobrodelnosti s katero ni davčnih obvez itd.
Stvar je prišla tako daleč da je potrebno za test sprobat tudi tako varjanto. Osebno tut meni ni všeč ampak če bo to razlog da se portal pusti živeti bom potrpel in zamižal z enim očesom..
Za enkrat bo obstalo tako, če pa se najde kakšen boljši nadomestek pa se zmeraj še lahko zamenja.
bom samo vprašala...a se stvari kej premikajo, al mi bo unle boksar v levem kotu še dolgo migetal in en Jasmin's bi me rad upecou, kr ena obvestilca pošilja...
resno ? ali so po nekaj dneh stvari in dotok klikov prinesla spremembo, se kej pozna al prou nč
tole temo moram še obudit predno grem ribicam naproti...že dolgo se vanjo ni nič pisalo zato bom jaz : da utripajo v poletje najbrš vidte vsi, tri imamo-in vse lepe stvari so tri -vera, upanje, ljubezen-
ne morem mimo tega, da ne izpišem....menda veste, če pa slučajno ne, ne utripajo zaman, tu so z razlogom...upoštevajte ga po svojih najboljših močeh ..
in da beležim slovnično nepravilnost pri oglaševalcu na naši strani......NEZASLIŠANO, potrebujejo lektorja, se javljam pa bomo skompenzirali in denarce skupaj šteli
Uprabljate tablični računalnik?