Nič mail, če že potem tu javno objavit kdo je glasoval za in kdo proti, da vsi vidimo.
Se pa 100% strinjam z vsem kar si napisal Mladen.
Chaos is order yet undeciphered
Brez klevetanja, obrekovanja, čisto resno, ko mi poteče članstvo ga nikakor ne bom več obnavljal.
dadic, smem vprašati zakaj? Predvidevam, da ne zaradi tega pravila?
Če želite lahko odprem temo v članskem delu foruma, ker ne želim, da zdaj vsi gledajo te rezultate, ki se konec koncev tičejo samo članov - bete ne bomo menjali... Se strinjate? Lahko pa povem, da so ugledni člani tako ZA kot PROTI, celo v istih družinah je različno mnenje, tako da...
Jaz sem sklepal, da bo v takih primerih vsaj 80% članov enotnih...
Hkrati tudi ne vem zakaj takšna štala zaradi enega pravila, če vidite, da ne obstaja enotno mnenje, konec koncev se že ves čas številka giblje okoli 50/50. Če realno pogledamo - če spremenimo pravilo bo to tistemu, ki izgubi palčko, pomenilo samo 5 pik, na napovedi je pa izgubil 50, se vam zdi to res tako pomembno? Hočem reči da se mi zdi par drugih primerov veliko bolj pomembnih kot tole.
Pa ne jemat tega kot nek osebni poraz, kar nekateri očitno počnete. Gre za različna mnenja in različne navade pri igranju. Če ne igrate ravno stalno z isto ekipo v živo mi prosim ne rečt, da se v živo vedno vsi strinjate glede pravil. Pri nas kadarkoli pride kak nov igralec moramo prilagajati določena pravila
Na netu pač ni prilagajanja - nekaj moramo določiti in se navaditi na to, najslabše je če bo 1 leto tako in potem spet drugače. Pač poglejte realno sliko - tukaj ni enotnega mnenja. Je res potrebno, da zdaj na tem izgubljamo čas in denar, namesto da rešujemo zadeve, okoli katerih se vsi strinjamo?
Poskusite razumet - zdaj se je cela debata razpletla okoli primera, ki se zgodi vsako 1000to igro, torej da nekdo napove pagata in ga vrže prej. Zgubljamo čas z argumenti, anketami, dokazovanjem rezultatov, prepričevanjem, obtožbami itd. V tem trenutku hkrati stoji vse ostalo, po mojem mnenju veliko bolj pomembno, kar bo posledično vplivalo na to, da ljudje ne bojo podaljševali članarin, ker bojo mislili, da ničesar ne počnemo (redki berejo forum), kar bo spet vplivalo na to, da boste imeli manj soigralcev. Kar pa bomo mi kot ekipa naredili potem pa mislim, da je vsem jasno - tisto kar je verjetno vsem najmanj v interesu. Mi nismo zaposleni na tem portalu, od njega ne dobimo nič in verjamete ali ne - do zdaj smo DO CENTA vse kar smo zaslužili (članarine + trgovina + reklame) vložili v razvoj. Niti kave si nismo plačali. In da potem poslušam tukaj debate o tem kako smo grozni, leni in kako goljufamo ljudi. Hej, kritika je dobrodošla ampak naj bo utemeljena, ne pa z glavo čez zid. Nam je najlažje zapreti beto in forum, pustiti članski tarok in kdor plača naj plača, kdor pa ne želi pač ne bo igral oz. bo lahko plačal še višjo članarino pri naši konkurenci (in me zanima koliko bodo tam upoštevali njegove želje). Samo to vam verjetno ni v interesu ane?
Nehajmo se vrteti okoli neumnosti. Če se strinjate, bomo objavili končne rezultate ankete v članskem delu foruma in potem ZAKLJUČIMO to debato, ker pravil ne bomo spreminjali, če se s tem ne bo strinjalo vsaj 3/4 članov.
'' Če želite lahko odprem temo v članskem delu foruma, ker ne želim, da zdaj vsi gledajo te rezultate, ki se konec koncev tičejo samo članov - bete ne bomo menjali... Se strinjate?''
Vsekakor Mladen
Imate na članskem forumu.
Do njega pridete preko povezave Forum v zgornjem meniju.
Zdaj pa se posvetimo resnejšim zadevam, kot je (končno) zvonec. Lahko?
Rezultate smo dobili,hvala vodstvu.
Mladen se je res portudu.
Samo kako lahko glasujejo vsi člani,če je bilo glasovanje samo za članski tarok ?
Lep dan ![]()