Prijava

Šola

1tan

1tan
Št. sporočil: 17172
Regija: Ljubljana z okolico
Datum objave: 07.11.2008 14:23:14 Citiraj objavo Pošlji ZS

hvala anitka k s se oglasla, ne rabim jest pisat, članek mora bit že nekje objavljen, sam predstavit ga moram..iščem turej primeren in zanimiv članek......

anitka

anitka
Št. sporočil: 1836
Datum objave: 07.11.2008 15:06:55 Citiraj objavo Pošlji ZS

http://www.kemija.org/index.php/okolje-mainmenu-40/25-okoljecat/66-onesnaevanje-atmosfere

tanč jst sm najdla ta članek, upam da ti bo kej prišlo v pomoč.... bom pa še iskala....

AniTka ** dA ** FuCk ** RitKa

1tan

1tan
Datum objave: 07.11.2008 15:09:50 Citiraj objavo Pošlji ZS

uuuu kok krasno in jasno.....bohlonej anitka, rabm do srede prihodnji tedn, sej tut jest iščem ko nora, namest da bi karte vrgla z ekipco....pa še kej najdte no, da se lažji odločm pol....

1tan

1tan
Datum objave: 22.01.2009 15:21:00 Citiraj objavo Pošlji ZS

da mam roko v gipsu ve že vrabec na strehi in tut vi.....da mi u zvezke sošolke pišejo sm tut povedala, da ne rabm pisat domačih nalog trenutno, ker ne morem, mi je dovoljeno....lohk pa po kompu tipkam in kej na računalniku nesem v šolo......in zdej mam nalogo...za oceno seveda....je med nami kdo, ki mu rečemo daltonist..

daltonízem  -zma m (ȋ) med. nesposobnost za zaznavanje barv, zlasti rdeče in zelene, barvna slepota: imeti daltonizem ♪

potrebujem njegove občutke in mnenje, kako se z boleznijo sooča in znajde....kaj mu to predstavlja v okolici...itd.

se da kako pomagat......lohk tut na zs napiše, da bo lažje, če noče javno\"Pomežik\"

Chief

Chief
Št. sporočil: 1139
Regija: Dolenjska
Datum objave: 22.01.2009 16:03:39 Citiraj objavo Pošlji ZS

Haha moj sošolc je barvno čorov. Legenda taprve sorte. Mamo na faksu ene predpotopne printerje, pa je treba malo jih vzpodbudit da printajo. Seveda je gor zelen knof pa majhn rdeč za prekint. Pa me model sprašuje kerga naj prtisne. Sm reku ja zelenga bubmbar, menda nauš za printat rdečga stisku. Pa me model upraša ker knof je zelen :D Sm mu reku ti sam tavelcga stisn pa bo potegnil :D

Pa k sta z asistentom en na drucga preklinjala k ni nečesa vidu. Hecn za posrat je tole, ti rečem xD

Chief

Chief
Št. sporočil: 1139
Regija: Dolenjska
Datum objave: 22.01.2009 16:04:10 Citiraj objavo Pošlji ZS

...

//22.1.2009 16:04:49 uredil Chief