http://www.kemija.org/index.php/okolje-mainmenu-40/25-okoljecat/66-onesnaevanje-atmosfere
tanč jst sm najdla ta članek, upam da ti bo kej prišlo v pomoč.... bom pa še iskala....
AniTka ** dA ** FuCk ** RitKa
da mam roko v gipsu ve že vrabec na strehi in tut vi.....da mi u zvezke sošolke pišejo sm tut povedala, da ne rabm pisat domačih nalog trenutno, ker ne morem, mi je dovoljeno....lohk pa po kompu tipkam in kej na računalniku nesem v šolo......in zdej mam nalogo...za oceno seveda....je med nami kdo, ki mu rečemo daltonist..
daltonízem -zma m (ȋ) med. nesposobnost za zaznavanje barv, zlasti rdeče in zelene, barvna slepota: imeti daltonizem ♪
potrebujem njegove občutke in mnenje, kako se z boleznijo sooča in znajde....kaj mu to predstavlja v okolici...itd.
se da kako pomagat......lohk tut na zs napiše, da bo lažje, če noče javno
Haha moj sošolc je barvno čorov. Legenda taprve sorte. Mamo na faksu ene predpotopne printerje, pa je treba malo jih vzpodbudit da printajo. Seveda je gor zelen knof pa majhn rdeč za prekint. Pa me model sprašuje kerga naj prtisne. Sm reku ja zelenga bubmbar, menda nauš za printat rdečga stisku. Pa me model upraša ker knof je zelen :D Sm mu reku ti sam tavelcga stisn pa bo potegnil :D
Pa k sta z asistentom en na drucga preklinjala k ni nečesa vidu. Hecn za posrat je tole, ti rečem xD