Živjo,
članov ni 250, jih je veliko manj, samo trenutno so še označeni vsi tisti, ki so vklopili testen preizkus. To napako odpravljamo.
Oglaševanje gre v takšni meri, kot nam budget dovoljuje. Glede na to, da trenutno 99% prihodkov še vedno kurimo na razvoj igre in popravke, si veliko ne moremo privoščiti. Smo pa poslali vsem registriranim uporabnikov že 2 emaila, email je bil v mailingu Študentarija.net (31.000 študentov), nekaj je bilo tudi oglaševanja na Googlu. Veliko smo vložili tudi v samo optimizacijo in smo zdaj po dolgo letih zaostanka spet najmočnejši na Googlu po željenih besedah (npr. "tarok"
.
Z veseljem sprejmemo tvojo ponudbo za promocijo, kaj potrebuješ z naše strani in kako bi se tega lotil?
Živjo,
članov ni 250, jih je veliko manj, samo trenutno so še označeni vsi tisti, ki so vklopili testen preizkus. To napako odpravljamo.
Oglaševanje gre v takšni meri, kot nam budget dovoljuje. Glede na to, da trenutno 99% prihodkov še vedno kurimo na razvoj igre in popravke, si veliko ne moremo privoščiti. Smo pa poslali vsem registriranim uporabnikov že 2 emaila, email je bil v mailingu Študentarija.net (31.000 študentov), nekaj je bilo tudi oglaševanja na Googlu. Veliko smo vložili tudi v samo optimizacijo in smo zdaj po dolgo letih zaostanka spet najmočnejši na Googlu po željenih besedah (npr. "tarok"
.
Z veseljem sprejmemo tvojo ponudbo za promocijo, kaj potrebuješ z naše strani in kako bi se tega lotil?
Maila nism dobu,nobenga :(
Imate pa danes tralala strani za objave:fejsbuka,twitt,forumi....
vasja ali imaš napačen mail v profilu ali pa ti je vrglo v spam ![]()
Socialni mediji se zaenkrat niso obnesli (ker se lahko lotimo samo brezplačnih možnosti, še tukaj pa je vprašanje časa), našo skupino sicer počasi polnimo, kot rečeno si zaenkrat oglaševanja ne moremo privoščiti oz. so prioritete drugje. Vsak od nas je limal po svojih "zidovih", tudi v nekaj skupin, kjer se zbirajo tarokaši smo dali objave, kakšne ekstra ideje s tvoje strani so seveda dobrodošle.
V profilu nimam pravega mail-a,ampak je reku tarok4 da ga bo popravu.Spomn ga.(sam ga NE morm)
Pod spam pa tud ni blo nč.
Ja če nimaš pravega maila potem ne moreš imeti v spamu
pošlji mi mail na ZS pa ti jaz popravim.
Glede Facebooka pa kar sporoči, če boš imel kakšno idejo.
V profilu nimam pravega mail-a,ampak je reku tarok4 da ga bo popravu.Spomn ga.(sam ga NE morm)
Pod spam pa tud ni blo nč.
Oprosti Vasja, sem pozabil na to. Dej mi javi še enkrat mejl pa ti ga spremenim.
lp