Prijava

Spletna trgovina - artikli

Mladen

Mladen

Admin Št. sporočil: 860
Regija: Ljubljana z okolico
Datum objave: 16.12.2013 10:13:08 Citiraj objavo Pošlji ZS

Tukajle imam eno idejo, ki bi znala "ubiti dve muhi na en mah". Razmišljali smo v smeri, da ponudimo poseben in enkraten božično-novoletni popust v obliki 50% popusta na letno članarino. Članarina bi torej znašala 20eur za celo leto (1,66eur/mesec!), vendar tukaj ne bi mogli zraven dati še kart. Akcija bi trajala recimo 20.12. - 31.12.2013

- nabrali bi več članov, kar bi razveselilo tudi obstoječe e-člane, ki jih je trenutno še malce premalo
- razveselili bi tiste, ki si trenutno članske igre ne morejo privoščiti
- omogočili bi lepo možnost darila za družinske člane ali prijatelje (po dogovoru preko maila ali ZS lahko zadevo izpeljemo kot darilo - vi vplačate članarino kolegu, ki je prisoten na portalu, mi pa ga obvestimo ob dogovorjenem datumu, da ste ga obdarili s članarino)

Torej vse mi deluje fino fajn, le ene stvari se bojim - da se bo kdo od obstoječih članov "zbunil", da je moral plačati več. Tega si ne želim in v kolikor bi koga to zmotilo, se takšne akcije ne bomo lotili, čeprav menim, da gre za win-win situacijo.

Prosim za mnenje...

snejbi

snejbi

Admin Št. sporočil: 7109
Datum objave: 16.12.2013 10:16:38 Citiraj objavo Pošlji ZS

Meni se zdi tale ideja ok, ker že nekaj dni razmišljam, da bi prijateljem podarila članstvo kot darilo.

Lahko pa date to ponudbo dosedanjim članom, da lahko darujejo, da se ne bo komu za malo zdelo..

1tan

1tan
Št. sporočil: 17172
Datum objave: 16.12.2013 19:19:31 Citiraj objavo Pošlji ZS

sama bi se z razmišljanjem obdaritve strinjala in s predlogom "vrhovnih"...je že namreč tako, da so decembrski in novoletni popusti aktualni in vedno več jih je, od zbiranja nalepkic, do bonus pik in drugih presenečenj kot je kupiš 2 - tretjega podarimo itd.

Kaj porečejo že "uveljavljeni člani"? Glede na to, da se odzivajo po forumu bolj švoh al' pa sploh ne, sem mnenja, da je prav, da se ponudi 50% popust za morebitne "nove" člane. Stari člani smo itak minulo kalvarijo dojemali in spremljali vsak po svoje.

In primer, ki ni osamljen: za'nč sm jest kupila dve topli pižamci, različnih vzorcev, da me ne bo zeblo, nista bili poceni vsaka tolko kot članarina. In čez dva dni, v Miklavževem tednu, so jih v isti štacunci nudili s 40% popustom....da se zjokaš al' smeješ...denarci se morajo obračati in žvenketati v eni ali drugi blagajni.

vasja

vasja
Št. sporočil: 2869
Regija: Gorenjska
Datum objave: 16.12.2013 19:46:58 Citiraj objavo Pošlji ZS

Odločno proti.

Če jst morm plačat,poj nej še ostali.

Mladen

Mladen

Admin Št. sporočil: 860
Datum objave: 17.12.2013 09:27:42 Citiraj objavo Pošlji ZS

vasja, saj lahko egoistično razmisliš kaj to pomeni zate:

Če damo popust, boš imel več soigralcev in boš lahko "večkrat koristil" svojo članarino.
Če ne damo popusta, bo igralcev še naprej malo oz. se bo številka počasneje večala.

Gre pa tako samo za popust za prvo leto, naslednje leto bi imeli vsi člani iste pogoje. 

Če se s tem še kdo ne strinja, pač ne bomo dali. Samo potem prosim brez jokanja, da je premalo soigralcev, da ne morete igrati in da nismo nič naredili na tem. Več kot zastonj testnega obdobja in predloga o polovični članarini za prvo leto (česar očitno ne želite) ne moremo narediti. 

Škoda, ker nekateri ne vidite, da bi s tem najbolj profitirali sami. Dobili boste nove soigralce, več odprtih miz, mi pa vir prihodkov za nadaljnji razvoj (torej boste dobili tudi željene popravke). V nasprotnem primeru boste pač ravno vi tisti, ki boste najbolj trpeli, saj je logično, da je na začetku najmanj igralcev. Razvoj pa se bo po trenutnem stanju tudi ustavil, vsaj za nekaj časa. 

vasja

vasja
Št. sporočil: 2869
Regija: Gorenjska
Datum objave: 17.12.2013 09:59:29 Citiraj objavo Pošlji ZS

vasja, saj lahko egoistično razmisliš kaj to pomeni zate:

Če damo popust, boš imel več soigralcev in boš lahko "večkrat koristil" svojo članarino.
Če ne damo popusta, bo igralcev še naprej malo oz. se bo številka počasneje večala.

Gre pa tako samo za popust za prvo leto, naslednje leto bi imeli vsi člani iste pogoje.

Če se s tem še kdo ne strinja, pač ne bomo dali. Samo potem prosim brez jokanja, da je premalo soigralcev, da ne morete igrati in da nismo nič naredili na tem. Več kot zastonj testnega obdobja in predloga o polovični članarini za prvo leto (česar očitno ne želite) ne moremo narediti.

Škoda, ker nekateri ne vidite, da bi s tem najbolj profitirali sami. Dobili boste nove soigralce, več odprtih miz, mi pa vir prihodkov za nadaljnji razvoj (torej boste dobili tudi željene popravke). V nasprotnem primeru boste pač ravno vi tisti, ki boste najbolj trpeli, saj je logično, da je na začetku najmanj igralcev. Razvoj pa se bo po trenutnem stanju tudi ustavil, vsaj za nekaj časa.

Od trenutno okoli 250 članov se nas komaj nabere za 3-4 mize.

Ali ste se kdaj vprašali,zakaj folk ne igra ?

Slabo objavljate novost,ne vem kako mislite pridobiti nove člane.

A vam jst nardim reklamo ?

LP enlightened

Spletna trgovina - artikli