Prijava

Spletna trgovina - artikli

1tan

1tan
Št. sporočil: 17172
Regija: Ljubljana z okolico
Datum objave: 28.08.2013 17:27:43 Citiraj objavo Pošlji ZS

pri legotu bodite previdni: če ni široke palete izbora nismo nard'ili nič, če ni zadnjih in sprotnih novosti pol se ne bo obneslo in če cene ne bodo nizke smo v pogubi.....tržijo jih namreč ob vseh "igračarjih" celo Tuši in Merkatorji, Petroli in malo morje konkurentov.

Zaay

Zaay

Admin Št. sporočil: 71
Regija: Celjska
Datum objave: 28.08.2013 18:47:11 Citiraj objavo Pošlji ZS

Pa fino bi bilo če bi bili res kaki malo resnejši kompleti legotov, večji kiti -> star wars, itd,.. Kdaj lahko pričakujemo da nabavim? smile

Mladen

Mladen

Admin Št. sporočil: 860
Datum objave: 28.08.2013 19:47:11 Citiraj objavo Pošlji ZS

Samo da dogovorimo pogoje, se pravi zelo kmalu smile

Zaay

Zaay

Admin Št. sporočil: 71
Regija: Celjska
Datum objave: 28.08.2013 19:51:00 Citiraj objavo Pošlji ZS

Juhuuuuuuuuuuuuuuu <3

Mladen

Mladen

Admin Št. sporočil: 860
Datum objave: 29.08.2013 10:14:50 Citiraj objavo Pošlji ZS

OK žal moram obvestiti, da Lego izdelkov ne bomo imeli zaradi nerealnih zahtev dobavitelja, katerim se novi trgovci ne morejo približati, razen če imajo 5-10.000eur odveč smile

Gremo naprej - ideje na kup smile

1tan

1tan
Št. sporočil: 17172
Datum objave: 29.08.2013 13:22:56 Citiraj objavo Pošlji ZS

sem tole predvidevala, da ne bo šlo skozi, ker dobro poznam njihovo politiko trženja, prodaje in zahtev....ne obupujte, lego kock je dovolj drugje in skoraj, da za vsakim vogalom večjih centrov. Sicer pa povem, da jaz nisem bila ZA, ker če se spustimo na ta nivo, lahko izničimo poslanstvo namiznih, družabnih iger, kar pa ni naš namen. Mnogo bolje bo, da zapljujemo v prave vode, saj je obilica kvalitetnih, iskanih in potrebnih miselnih iger od 7+

pa zdaj še vprašujem kaj je z mojim predlogi, ki so že bili podani

Spletna trgovina - artikli