Vasja bomo videli kaj se da narest
Malo smo zdajle prezaposleni z izdelavo članske igre in nekako ni časa za druge stvari ![]()
glede tvojega komentarja - vidim da si pozabil dati oceno pri prvem mnenju in zdaj kaže kot da si dal oceno 1. Predlagam, da še enkrat napišeš tako mnenje kot oceno pa bomo ta 2 komentarja zbrisali, če se seveda strinjaš.
Hvala vsem, ki ste prispevali svoja mnenja, seveda upam, da se bodo zdaj tudi ostali opogumili...
Bi pa na tem mestu odprl še eno debato in sicer me zanima katere artikle bi radi še imeli na voljo pri nas (pa da se skladajo s tematiko seveda, pralnih strojev ravno ne bi prodajali...). Kot vidite smo večino vaših želja že upoštevali (rubikon kocko se trudimo dobiti, a dobavitelj "štrajka" z odgovori), tako da kar na plan z idejami.
sicer mi ni čist' jasno s tole rubikovo kocko, ker jo naš cenjeni partner ceneje.si trži po 6,90€...pojma nimam kje jo iščete vi, al' je cena previsoka.
v kolikor se zbirajo predlogi bi dodala: kakšen set, kjer je zbranih več iger, tako kot pred leti ko si v eni škatli dobil npr. mikado, človek ne jezi se, damo, halvo, domine in še in še. res, da je to mini verzija, vendar včasih izbor pride prav, ko iz ene same škatle izbrskaš več igric.
prav nič narobe ne bi bilo, če bi imeli tudi kako potovalno verijo štiri v vrsto in šah.
sem pa velik pristaš naravnih materialov in zagotovo bi bil v ponudbi dobrodošel lesen izdelek, igra katere koli vrste, izbor vam prepuščam.
včasih smo v dilemi kaj otroku ponuditi za izbor, predno sede današnja mladež k ekranu in ideje izpisane v knjigi sploh ne bi bile neumesne....

Saj nočem težit ampak ker je že drugič prišlo do napake,naj samo razčistim:
1. Rubikon (italijansko Rubicone) je približno 80 km dolga reka v Italiji, ki teče od Apeninskega gorovja po južnem delu dežele Emilija - Romanja in se izliva v Jadransko morje. Njeno ime izvira iz latinskega pridevnika rubeus - »rdeč« - saj je zaradi blatnih usedlin voda rdečkaste barve.
Znana je po tem, da jo je, verjetno 10. januarja po rimskem koledarju, leta 49 pr. n. št. prečkal Julij Cezar in razglasil državljansko vojno. General je moral vojsko razpustiti, preden jo je prečkal, Cezar pa tega ni storil. Ob tem naj bi izrekel slavno frazo »Alea iacta est« (Kocka je padla).
in
2. Ernő Rubik, madžarski izumitelj, kipar in arhitekt, * 13. julij 1944, Budimpešta, Madžarska.
Rubik je znan po izumljanju mehaničnih ugank, najbolj znane so Rubikova kocka, Rubikova plošča in Rubikova kača.
torej ne Rubikonova ampak Rubikova kocka
Super, hvala za razlago in se opravičujem za napako ![]()
1tan - hvala za ideje, jih bomo vsekakor upoštevali.
Ceneje.si pa ni spletna trgovina, pač pa spletni primerjalnik cen. Oni ne prodajajo artiklov, pač pa samo objavljajo katere spletne trgovine prodajajo določene artikle. Pri kocki je težava ta, da imamo težavi pri komunikaciji z dobaviteljem in ne moremo naročiti kock. Upam, da bo po času dopustov kaj bolje...
no uno o ceneje.si tut' jest nism vedla, sicer nisem glih privrženec spletnih nakupov zato naj mi bo oproščeno. Pa da z Rubikovo kocko zaključim, medtem ko jo vi iščete in čakate na odgovor, naj povem, da je ponovno v porastu, tako kot pred leti, ko je z evforijo osvajala "male in velike mislece"....lahko imamu tudi varianto obeska za ključe, ki ob čakanju na vrsto pri zdravniku še kako prav pride... ravno zdajle sem jo v čakalnici tri ure sukala, ker mi je bila poklonjena ob novem letu.....zato tudi moja ideja in predlog.
drugač' pa je generalni dobavitelj za Slovenijo 
pa še kak predlog podam, kr' počakite, ne smemo nabutat prehitro naših poličk.....počasi se ribice hvatajo, pravjo